Čukarički ostao sa desetoricom protiv Mladosti, Kolubara dobila Pazarce, Zmajevi bez plena u Nišu

Gosti nisu imali mnogo sreće danas u Superligi

  • 0
Fk kolubara, fk novi pazar Printskrin: Arena sport

Polako se spušta zavesa na još jedno kolo u Superligi, sedmo po redu otkad je počela sezona. Kolubara je značajno popravila svoju igru i uspela je da odnese još jednu pobedu, a isto to je uradio i niški Radnički. Kolubara je golovima Đuranovića, Mladenovića i Đenića slavila sa 3:0 protiv Novog Pazara, dok je u Nišu jedini strelac bio Miljan Škrbić protiv Voždovca.

Ovom pobedom, fudbaleri Kolubare su došli do 10-og boda u seszoni, što je dovoljno da ih skloni iz "crvene zone" bar na kratko, dok je Radnički prišao na bod od te, "sigurne zone".

Ne preterano atraktivne utakmice, ali moglo se videti i nekoliko lepih poteza, pa čak i promašaja.

U Lazarevac na megdan domaćoj Kolubari su došli gosti iz Novog Pazara, jako neugodna ekipa, koja je i na ovom meču bila uskraćena za prisustvo svojih navijača zbog posledica kazne koju su zaradili na utakmici s Partizanom.

Nedostatak navijača se video već u petom minutu, kada je Đuranović postigao gol za 1:0.

Nije bilo preterano zanimljivo prvo poluvreme, jedino je gol fudbalera Kolubare dao "iskru" potrebnu da se sve rasplamsa, a kasnije je sve "buknulo" u drugom delu igre.

Bogdan Mladenović je pogodio mrežu gostiju u 50. minutu, te je tako rešio i pitanje pobednika na ovom meču.

Fudbaleri Kolubare su do kraja uspeli da postignu i još jedan gol, Đorđe Đenić je tukao glavom sa 11 metara, a golman gostiju je ispustio loptu u svoju mrežu.

Drugi meč je podario samo jedan gol, i to već u prvom poluvremenu, kada je Miljan Škrbić savladao golmana Prekovića i tako je svojoj ekipi doneo pobedu kojom će Radnički ostvariti skok na tabeli.

U poslednjem meču dana golova nije bilo. Čukarički je u završnici meča ostao sa desetoricom igrača na terenu, ali je ipak uspeo da sačuva bod protiv Mladosti u Lučanima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Zvezda vodi Proletera, Sanogo zaključio mat u tri poteza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA