≫ 

"Noć pred utakmicu, niko se ne usuđuje da vara na večeri i svi gledamo u Ronaldov tanjir"

Zanimljive reči rezervnog golmana Junajteda

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Dolazak Kristijana Ronalda u Mančester junajted i te kako je imao uticaja na igrače Crvenih đavola, i to ne samo na terenu već i van njega!

To svedoče reči rezervnog golmana Junajteda Lija Granta koji je bio gost u jednom podkastu, dan posle utakmice sa Njukaslom na kojoj je Portugalac postigao dva gola na povratničkom debiju.

- Petak je veče, završavamo večeru u hotelu i svi smo svesni da sledi vreme kada varamo što se tiče hrane. Uzeđemo malo jabuke, neki kolač ili krem. Međutim, nijedan igrač se ne usuđuje da ustane i ode po kolač - priča Grant i dodaje:

- Jedan od momaka mi je rekao: "Šta Kristijano ima na tanjiru?" Malo smo podigli vrat i provirili i shvatili da je to najzdraviji tanjir koji možete da zamislite. Ja sam se nekako malo i rastužio što niko od igrača nije ustao da uzme malo te nezdrave hrane.

Otkrio je Grant i da Portugalac nije pevao prilikom inicijacije, što je inače tradicija.

- Imali smo Varana i Sanča koji su morali da odrade svoju, svi smo čekali i na Ronalda. Razmišljali smo hoće li ustati i pevati. Ustao je i bio savrešn, mada nije pevao. Održao je govor koji je bio i te kako zanimljiv. Neću vam otkriti reči, ali hoću da je govorio nešto o svojim nervima.

(Telegraf.rs)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    13. septembar 2021 | 10:39

    Pa ima duzi staz u junajtedu od vecine, a i bolje rezultate. Nema sta kome da peva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA