Brutalan odgovor Salihamidžića: "Budi tih ili ću se pobrinuti da nikada više ne osvojiš Bundesligu"

Ozbiljne "pretnje" upućene u Dortmund

  • 4
Hasan Salihamidžić Foto: Tanjug/AP

Rat Hasana Salihamidžića i Mihaela Corka, sportskih direktora Bajerna i Borusije iz Dortmunda, glavna je tema nemačkih medija!

Nakon što je Salihamidžić "pecnuo" Milionere izkjavom da mu nije jasno kako je Marko Rojs povređen napustio kam reprezentacije Nemačke, a zatim posle tri dana zaigrao za klub, Cork je javno poručio popularnom "Braci# da bi trebalo da začepi i da gleda u svoje dvorište.

Međutim, Salihamidžić ga nije poslušao i uputio mu je brutalan odgovor koji je odjeknuo širom Evrope.

- Ja sam sportski direktor najvećeg kluba u Nemačkoj i ja donosim odluke o onome o čemu želim da pričam. Cork bi trebao da bude tih ili ćemo oslabiti njegov klub i pobrinuti se da više nikada ne osvoje Bundesligu - poručio je Salihamidžić.

Naravno, ovo se odnosilo na strategiju Bajerna koji godinama unazad kupuje igrače svojih najvećih rivala u Nemačkoj. Tako su Dortmundu svojevremeno uzeli Gecea i Levandovskog, a u međuvremenu su "očerupali" Lajpcig.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suger

    13. septembar 2021 | 14:48

    Volim Bajern, ali ovaj je zalutao na mesto sportskog direktora, glumi neko ludilo. Neke stvari u fudbalu se rade bas bez neke logike, a to je recimo da u par klubova sportski direktori budu bivsi igraci sa jako skromnim ucinkom u tim klubovima. Zar Bajern nema vecu legendu od Salihamidzica? Naravno da ima, Juve svakako ima vise svojih legendi od Nedveda ( covek je vise igrao za Lacio ) a sta tek reci za sp. direktora Lacija, Igli Tare, pa taj nije 90 minuta igrao za njih. Ali to su kombinacije u svetu fudbala, zato su tu pojedinci gde jesu. A nas fudbal i kombinacije ne vredi ni spominjati, tek je kod nas tugaljivo.

  • Boske100

    13. septembar 2021 | 12:44

    Kako mi možemo Zorc-a da zovemo Corc 🤔?

  • Danijel

    13. septembar 2021 | 17:49

    Zato što se na njemačkom jeziku napisano slovo “z” čita “c”.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA