Nastavljena trenerska vrteška u Superligi: Posle Radnika i Novi Pazar smenio svog šefa struke

Milan Milanović platio je ceh lošeg starta sezone

  • 0
Milan Milanović Foto: MN Press

Nešto ranije danas, Radnik iz Surdulice je objavio da se rastao sa svojim dosadašnjim trenerom Igorom Bodnžulićem i da je umesto njega na klupu doveo doskorašnjeg stratega Čukaričkog, Dušana Đorđevića. Međutim, to nije bila jedina smena na superligaškim terenima, pošto smo promene videli i u Novom Pazaru.

Ekipa iz istoimenog grada juče je poražena na gostovanju Kolubari sa čak 3:0, pa je Milan Milanović platio ceh loših rezultata i sa njim je danas raskinuta saradnja, saopštio je klub putem društvenih mreža.

U kratkom saopštenju navodi se da će Uprava kluba brzo objaviti ime novog trenera koji će sesti na užarenu klupu Novog Pazara, koji se trenutno nalazi u zoni plej-auta sa samo četiri osvojena boda.

Samo Mladost iz Lučana ima manje bodova od Novog Pazara, pošto je ovaj tim tek protiv Čukaričkog sinoć na domaćem terenu uspeo da se izbori za prvi bod u remiju bez golova.

Video: Užasna reakcija golmana Novog Pazara, lopta mu ispala iz ruke za novi gol Kolubare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA