≫ 

Mladi reprezentativac Crne Gore među "crno-belima": Balša Popović na probi u Partizanu

Mladi čuvar mreže prvo poluvreme branio za najjaču selekciju, a u drugom stao na gol Teleoptika, gde je ostavio sjajan utisak

  • 2

Mladi reprezentativac Crne Gore i čuvar mreže Grblja - Balša Popović (21), stigao je pre nekoliko dana na probu u Partizan, a sudeći prema utisku koji je ostavio na prijateljskom meču crno-belih i filijale Teleoptika (4:1), koji je odigran danas u prepodnevnim časovima, čini se da se radi o veoma perspektivnom golmanu.

Popović je prvo poluvreme branio za Partizan i gotovo nije imao posla u ubedljivoj igri i visokom vođstvu najjače selekcije, pa je odlučeno da u poluvremenu obuče dres "optičara", kako bi ga struka bolje videla na delu.

Ispostavilo se da je to bila dobra odluka, jer je mladi čuvar mreže pokazao u dobrom svetlu, svedoci tvrde, odbranio bar četiri ili pet "zicera" prvotimcima, sprečavajući promenu rezultata do kraja utakmice.

Kontaktirali smo nekadašanjeg golmana Partizana, a sada trenera čuvara mreže Teleoptika Đorđa Pantića, na koga je Popović ostavio veoma dobar utisak.

- Istina je, Popović je bio veoma dobar na današnjem meču, ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu. Dobro je građen, ima dobru visinu i hitrinu koja to prati, pravovremeno donosi dobre odluke, dobro i brani gol, ali igra nogama, no, to je moje lično mišljenje.

- Odluka je, naravno, na stručnom štabu prvog tima, treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan - kaže Đorđe Pantić za Telegraf.

Popović je inače bio član kadetske, omladinske i mlade selekcije Crne Gore, a u jednom momentu za njega se zainteresovao i francuski Monako, u čijem je kampu boravio...

Pored golmana Popovića za ugovor su se jutros borili i dvojica igrača koji su takođe stigli pre nekoliko dana u Humsku - napadač Ajzak Opoku Agjemang (22) i zadnji Ričard Boadu (23) o kojima će stručni štab takođe suditi na osnovu analiza treninga i pomenutog meča sa Teleoptikom.

Video: Rikardo postavio konačan rezultat: Strahovita greška odbrane Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    13. septembar 2021 | 21:08

    Pa nemože da se sudi igrajući protiv Teleoptika.

  • juzni front

    14. septembar 2021 | 06:03

    Ciji je ovo mali? Zalosno! Skoli fudbala ne bih dao dinara jer nisu u stanju da izbace tri igraca godisne iz 20 selekcija!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA