≫ 

Danci sude Partizanu na Kipru

Nikada do sada nisu sudili srpskim klubovima...

  • 2
FK Kolubara - FK Partizan Foto: partizan.rs/Sandić foto

Danski sudija Piter Kjersgard izabran je od strane UEFA za glavnog delioca pravde na meču između Anortozisa i Partizana u prvom kolu Lige konferencija (četvrtak, 21.00)!

Uz Kjersgarda, na Kipru će biti i njegovi pomoćnici Viktor Skite i Jesper Dal. Četvrti sudija je Jergen Daugbjerg Buršart, dok u Ligi konferencija nema VAR sudija.

Kjersgard nikada do sada nije sudio srpskim klubovima, a reč je o sudiji koji na svom kontu nema zvučne mečeve. Zanimljivo je da je sudio ekipama u regionu, Borcu, Olimpiji, Gorci, Sutjesci... kao i reprezentaciji Severne Makedonije.

Ove sezone je sudio osam utakmica - pet u domaćim takmičenjima i tri u kvalifikacijama za LK. Dao je jedan crveni karton (dva žuta) i svirao jedan penal, dok je podelio 31 žuti karton na pomenutih osam utakmica.

>>> Malme je došao do Lige šampiona najviše zahvaljujući Veljku Birmančeviću, a novog reprezentativca Srbije i njegove saigrače večeras (21.00) očekuje poslastica - gostuje im Juventus, koji ima ogormnih problema na startu sezone. I pored toga, kvota na dvojku je 1,65, a dupla šansa 1X je 2,36. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Malme - Juventus.

Video: Novo pojačanje Partizana dovelo na promociju zgodnu devojku: Lepotica ukrala slavu Kvinsiju Menigu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA