Partizan zadržao mladog golmana: Balša Popović ostaje u Humskoj

Napadač Ajzak Opoku Agjemang potencijano ostaje, dok zadnji Ričard Boadu nije zadovoljio

  • 1
Balsa Popovic, OFK Grbalj, FK Partizan Printskrin: Youtube

Mladi reprezentativac Crne Gore, čuvar mreže Grblja - Balša Popović (21), uspešno je prošao probu u Partizanu i sa njim će klub iz Humske potpisati dugoročan ugovor, saznaje Telegraf. Što se tiče napadača Ajzaka Opokua Agjemanga (22) i zadnjeg veznog Ričarda Boadua (23), utisak je polovičan, a pojasnićemo i zašto.

Za početak da konstatujemo da Popović ostaje medju crno-belima, pošto se prethodnih dana sjajno pokazao i na treninzima i na kontrolnom meču Partizana i Teleoptika (4:1) u kome je po poluvreme branio za oba tima.

Posebno se istakao medju "optičatima" kada je pod "rafalnom paljbom" prvotimaca odbranio nekoliko zicera i praktično sprečio katastrofalan poraz, što je i struci bio jedan od signala da ga zadrži.

Što se preostale dvojice momaka tiče, napadač Ajzak Opoku Agjemang je pokazao odredjeni kvalitet tokom rada sa ekipom, postigao i gol na pomenutom meč i okarakterisan je kao interesantan, ali će stručni štab i sportski sektor zajednički doneti konačnu odluku o njegovom budućem statusu.

Nije isključeno da fudbaler dobije ugovor, a potom bude poslat na pozajmicu, jer je prvi tim trenutno pokriven na svim pozicija, pa ne bi imao prostora da igra

Drugi igrač - Ričard Boadu, koji poktiva poziciju zadnjeg veznog nije po ukusu trenera Aleksandra Stanojevića i njemu sigurno neće biti ponudjena saradnja. Isto važi i za Makedonca Dimitra Mitrovskog, koji je zbog slabe fizičke spreme još pre nekoliko dana ispraćen iz sportskog centra u Zemunu.

Video: Stanojević: Ispunjeni smo, dajemo dosta golova svaku utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA