Istorijski šou na startu LŠ: U Sevilji suđeno četiri penala za 42 minuta, Salzburg odneo samo bod!

Teško da se ovo ikada desilo u istoriji fudbala

  • 0
APTOPIX Hungary Soccer Super Cup Foto: Tanjug/AP

Neverovatna situacija desila se na startu ovosezonskog izdanja Lige šampiona - Sevilja je samo u prvom poluvremenu uspela da napravi tri penala i da zaradi jedan, ali za to od strane Salzburga nije propisno kažnjena, jer je rezultat utakmica završena 1:1 u sklopu grupe G.

Od tri dosuđena jedanaesterca od strane Kulbakova u korist Salzburga, španski predstavnik je prošao sa samo jednom loptom u mreži.

Karim Adejemi je u 13. minutu, nakon kosnultacija VAR-a, dobio priliku da sa bele tačke donese prednost godima, ali on nije pogodio ni okvir gola.

U 20. minutu je Hesus Navas startovao i srušio protivnika, te je Luka Sučić ispravio saigrača i doveo svoje u vođstvo.

Tada na scenu stupa golman Bono koji dobija žuti karton zbog rušenja napadača u svom kaznenom, ali Sučić ovoga puta pogađa stativu.

Totalno ludilo se nastavilo u 42. minutu kada VAR ponovo signalizira Kulbakovu da pokaže na belu tačku, ali sada u korist Sevilje.

On to i čini, a Ivan Rakitić pogađa za 1:1. Teško da se ovo ikada desilo u istoriji fudbala.

Posle tako ludog prvog dela igre, mnogi su očekivali da će se borba, ako ne pojačati, makar nastaviti istim intezitetom, te da ćemo videti još koji gol, ali to se nije desilo.

Napadač Sevilje En Nesiri zaradio je drugi žuti karton u 50. minutu zbog simuliranja, a može se reći da su se igrači polakomili da će dobiti penal svaki put kada padnu u 16 metara.

Na kraju podela bodova, 10 žutih kartona, pa Andalužani mogu biti i zadovoljni bodom shodno tome da su imali tri penala protiv sebe i 40 minuta igrača manje.

Video: Pobeda! Bravo momci: Srbija se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA