≫ 

Ozbiljan problem za Zvezdu: Pavkov ne igra protiv Brage, pod znakom pitanja je i za večiti derbi

Prvi špic crveno-belih se povredio protiv Proletera i moraće da pauzira neko vreme

  • 4
Milan Pavkov Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda će za meč protiv Brage biti značajno oslabljena, jer Dejan Stanković ne može da računa na udarnu iglu u napadu za ključni momenat sezone. Milan Pavkov propušta duel protiv Brage na Marakani, a najverovatnije i 165. večiti derbi, pošto povreda koju je doživeo na meču sa Proleterom zahteva pauzu, iako nije ozbiljnije prirode.

Pavkov nije igrao na startu sezone, ali je onda zablistao u dvomeču sa Klužom, potom je dao gol i protiv Čukaričkog i ustalio se kao prvi špic.

Međutim, protiv Proletera na poslednjem meču osetio je bol u kolenu u 62. minutu, nakon čega je napustio teren. Kako saznajemo, medicinski tim Zvezde je učinio sve da ga osposobi za ovaj meč, ali je na kraju odlučeno da se ništa ne rizikuje, iako je postojala određena šansa da Pavkov na kraju i bude spreman.

Svesni su u Zvezdi da je u nedelju i večiti derbi, pa bi od velikog značaja za klub sa Marakane bilo i ukoliko bi Pavkov mogao da zaigra na tom meču koji može da odredi dalji tok prvenstva.

Ipak, pošto i derbi dolazi brzo, i tu je pitanje koliko će Pavkov uspeti da se oporavi da bude spreman da izdrži napore koje duel za duel sa Partizanom, pa Dejan Stanković već sada mora da razmišlja i o drugim opcijama kada je startnih 11 u pitanju.

Za mesto napadača konkurišu Loi Dioni, koji se nije proslavio od starta sezone, novajlija Rišairo Živković, koji nije proveo mnogo vremena sa ekipom, pošto je stigao tokom reprezentativne pauze, kao i mladi Marko Lazetić, dok postoji i rezervna opcija da El Fardu Ben bude pomeren u sam špic napada.

Meč protiv Brage igra se u četvrtak od 18.45 na Marakani, dok je večiti derbi u nedelju u Humskoj od 18 časova.

Video: Pavkov silovito pogodio Mićovića: Zvezda povela na Banovom brdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M,D.

    15. septembar 2021 | 12:22

    Ozbiljan problem,a do juce nismo ni znali da je u zvezdi a sada udarna igla.

  • Lun kralj ponoći

    15. septembar 2021 | 13:22

    Pavkov da nezna ništa hiljadu puta pokazao a da je talični Tom opet i to pokazao više puta. Sada treba odlučiti dali su sa njim jači ili bez njega. U svakom slučaju ako jedna lasta čini proleće onda proleće i ne treba da dolazi.

  • MUJO

    15. septembar 2021 | 15:53

    Pa to je veliko pojačanje za vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA