Stanojević pred meč sa Anortozisom: Remi me ne zanima, došli smo po pobedu i proleće u Evropi

- Ne računamo na Sumu, Pantića i Miletića. Međutim, u dobroj smo situaciji i nadam se da će tako ostati i posle treninga - rekao je između ostalog Stanojević

  • 3
Aleksandar Stanojević Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Važno je Partizanu da sutra dobro odigra protiv Anortozisa (21.00, Arena sport, RTS), uz to ostvari i uspeh, jer će na taj način praktično u Evropi uhvatiti "zalet" za večiti derbi, koji Aleksandra Stanojevića i njegove izabranike očekuje krajem sedmice. Trener crno-belih napominje da je na Kipar došao da se takmiči, ostvari povoljan rezultat, koji, po njemu, nije remi i da - prezimi u Evropi.

- Prva utakmica u Ligi konferencija, srećni smo što smo deo Evrope. Daćemo maksimum da ostvarimo povoljan rezultat i prezimimo u Evropi - kaže Aleksandar Stanojević.

U prošlosti na Kipru nije bilo sjajno, porazi od APOEL i AEL u Larnaki?

- Sećamo se tih utakmica, sećamo se poraza, sećamo se i gostovanja Crvene zvezde na Kipru prošle godine i znamo da nije lako. Nije lako pobediti ovde, a pozitivan rezultat je i kada ne izgubite. Hoćemo da se nametnemo, da pokažemo ambiciju i nadam se dođemo do cilja.

Zdravstveni bilten, kaže trener Partizana, nije najbolji, ali nije ni loš?

- Ne računamo na Sumu, Pantića i Miletića. Međutim, u dobroj smo situaciji i nadam se da će tako ostati i posle treninga.

Detaljno ste analizirali Kiprane, koje su im slabosti?

- Imate uvek neki plan, ali najvažnije je da mi igramo kako treba. Ako u tome uspemo, ugrozićemo protivnika. Tada ni slabosti, niti dobre strane nisu bitne. Igračima sam nešto nagovestio, no, sutra ćemo definisati.

Da li vam je teže da pripremite utakmicu kada je rival nepoznanica kao sada?

- To nekada može da bude problem, no, vodimo računa o svemu. U zavisnosti od načina na koji rival igra, odgledamo dosta mečeva, analiziramo, pripremamo se podrobno.

Kada bi vam neko ponudio, da li biste potpisali remi pre utakmice sa Kipranima?

- Uh, ne znam, to je pozitivan rezultat. To bi svakako bilo zadovoljavajuće za nas, ali Partizan uvek ide na pobedu i zato se ne bih složio sa ponudom - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Video: Stanojević će na Kipru menjati tim zbog Večitog derbija u nedelju: Neke igrače ćemo rotirati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako bre

    15. septembar 2021 | 20:20

    serif vodi protiv saktara 2:0 a taj ist saktar pobedio real u madridu 3:0 prosle godine

  • sigurno

    15. septembar 2021 | 22:59

    zavrsavate na trecem mestu sto vam omugucava selidbu u cetvrtu ligu

  • 🔴🔵⚪

    15. septembar 2021 | 21:52

    Samo se nadam da ne moze da nam se ponovi onako losa utakmica kao u gostima protiv Santa klare. Nadam se da si izvukao neku pouku iz te utakmice! Nema kalkulisanja, svi u napad od prvog minuta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA