≫ 

Klop hvali hrabrost svojih igrača: "Nismo ni pomislili da ne možemo da preokrenemo protiv Milana"

Liverpul i Milan odigrali su uzbudljiv meč na "Enfildu"

  • 0
Jirgen Klop Printskrin: Sportklub

Fudbaleri Liverpula i Milana odigrali su na "Enfildu" jedan od najzanimljivijih okršaja prvog kola grupne faze Lige šampiona. Redsi su tek nakon preokreta uspeli da savladaju Rosonere, iako su tik pred poluvreme "šokirani" sa dva brza gola Milaneza - 3:2 (1:2).

Ipak, Jirgen Klop kaže da u njegovom timu nijednog jedinog momenta nije postojala potištenost i nije se izgubila vera u preokret i pobedu pred bučnim navijačima.

- Igrali smo veoma dobro, intenzitet je bio odličan, ali smo onda u jednom trenutku samo stali. Ne znam tačno kada, ali prestali smo da igramo svoj fudbal. Počeli smo da im ostavljamo previše prostora, što su oni kaznili i dali dva gola. Ipak, nijednog trenutka nismo pomislili da ne možemo da preokrenemo i pobedimo. Postigli smo dva sjajna gola u drugom delu. Momci su zaista napravili fantastičan preokret - rekao je Klop.

Kaže da ova pobeda mnogo znači, uzimajući u obzir da se u istoj grupi nalaze još dva evropska velikana - Atletiko Madrid i Porto, koji su na "Vanda Metropolitanu" remizirali bez golova.

- Vidite, protivnik kojeg smo dobili iz najslabijeg šešira je Milan. Znamo koliko je ovo teška grupa. Zato je bilo bitno slaviti. Neće ovaj trijumf ništa rešiti, ali je jako važno što smo odmah uzeli tri boda - zaključio je Klop.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA