Meridian daje najveće kvote na planeti: Liverpul 1.24, Juventus 2.20, Partizan 2.70!

Kladionica Meridian i ovog vikenda donosi najveće kvote na planeti, a Serija A, La Liga, Premijer liga i brojna druga takmičenja su mnogo uzbudljivija uz fantastične bonuse koji vas čekaju u najboljoj kladionici na Balkanu!

  • 4
Finale kupa Srbije, Derbi

Foto: Nikola Tomić

Evropska takmičenja su za nama, ali vikend donosi TOP lige i sjajne mečeve, kao i UTAKMICU SVIH UTAKMICA – večiti derbi!

To je samo po sebi spektakl, ali da sve bude još „vrelije“ i uzbudljivije, pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja je donela nove promocije, bonuse i kao i uvek – NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

Pa, krenimo redom. Pre nego što se prepustite čarima fudbala, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje od 1.500 RSD i onda bacite pogled na meridianbet.rs jer vas tamo čeka neverovatna ponuda!

Ali, Meridian brine i o svojim već postojećim korisnicima, pa je za sve one koji još uvek nisu deponovali novac pripremio iznenađenje. Uplati minimum 500 RSD, odigraj tiket i na poklon stiže – još 500 RSD!

Zvuči fantastično, zar ne? A, šta to možemo da stavimo na tiket ovog vikenda?

Liverpul - Barnli

Foto: Tanjug / AP

LIVERPUL – KRISTALA PALAS, KEC 1.24

Subota, 16.00

Premijer liga je ove sezone nikad uzbudljivija, a Liverpul opasno preti. Po svemu sudeći, uz Junajted, Čelsi i Siti biće jedan od glavnih favorita za osvajanje titule, a na tom putu moraće da pređe brojne prepreke.

Prva naredna je Kristal Palas, koji se trenutno nalazi tek na 11. poziciji na tabeli, ali to ne bi smelo da zavara Jirgena Klopa i ekipu.

Naravno, jasno je ko je ovde favorit, naročito posle utakmica Milana, jer u redovima „redsa“ vlada sjajno raspoloženje. U njihovu pobedu sigurni su bukmejkeri Meridiana, pa je kvota 1.24 idealna za sve kladioničare!

FK FC Juventus - Atalanta

Foto: Tanjug/AP

JUVENTUS – MILAN, KEC 2.20

Nedelja, 20.45

Kome još treba Ronaldo? Busali su se navijači Juventusa u prsa i govorili kako im Portugalac nije ni potreban, pa su se opekli. Barem na kratko, pošto su u domaćem šampionatu poraženi od Napolija (2:1).

Ali, uspeli su brzo igrai „stare dame“ da se konsoliduju i vrate na pobednički kolosek, pa su tako već u prvoj utakmici Lige šampiona bili ubedljivi protiv Malmea, kojeg su pobedili rezultatom 3:0.

Za razliku od njih, Milan je nakon serije pobeda doživeo težak poraz od Liverpula (2:3), pa ostaje da vidimo da li su uspeli da to prežale i da li imaju rešenje za Juventus.

Bilo kako bilo, bukmejkeri Meridiana ulogu favorita prepuštaju igračima Juventusa, pa vas na njihovu pobedu čeka kvota 2.20. Znate šta vam je činiti!

Finale kupa Srbije, Derbi

Foto: Nikola Tomić

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA, KEC 2.70

Nedelja, 18.00

Partizan i Crvena zvezda odmeriće snage posle samo nekoliko dana od mečeva u Ligi konferencija, odnosno Ligi Evrope.

Ipak, kada se igra večiti derbi – izgovori ne postoje, a svi pravi ljubitelji fudbala nadaju se da će danas gledati, pre svega, kvalitetan i sportski meč.

Kada se radi o domaćem prvenstvu, obe ekipe su u seriji pobeda, ali do sada smo naučili da u večitom derbiju – statistika ne igra ama baš nikakvu ulogu. Na jednoj strani naći će se Dejan Stanković I njegovi puleni, a na drugoj Aleksandar Stanojević i njegova četa.

Kako će i ove sezone voditi veliku bitku za titulu prvaka Srbije, ovaj duel mogao bi da bude jedan od ključnih i zato nema sumnje da će svi akteri dati sve od sebe da dođu do tri boda.

O njihovoj formi svedoči i podatak da je jako teško izdvojiti favorita, a barem za sada – bukmejkeri su neodlučni.

Osim toga, Meridian ima još jedno iznenađenje za vas. Ukoliko odigrate tiket sa utakmicama iz TOP LIGA i on bude dobitan – sledi BONUS NA DOBITAK!

3 para = 3% bonus na dobitak

4 para = 4% bonus na dobitak

...

50+ parova = 50% bonus na dobitak

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    17. septembar 2021 | 14:28

    Mogu na partizan staviti 100

  • Buda77

    20. septembar 2021 | 13:19

    Ja sam igrao sve trostruke sigurice u meridianu i lepo naplatio konacan ishod je nepredvidiv na ovakvim mecevima bio zaato i tolike kvote

  • RajaGaja

    20. septembar 2021 | 11:35

    Kao najbolja kladionica logicno je i normalno da Meridian daje najvece kvote za sve do sad odigrane utakmice a i za sve ubuduce!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA