≫ 

Italijan ušao u istoriju, prvi je dao golove u LŠ, LE i LK

Vezista Rome će dugo pamtiti susret protiv CSKA

  • 0

 

Osim unapred upisana tri boda, trijumf Rome protiv CSKA iz Sofije (5:1) nije Rimljanima doneo nešto spektakularno - ali definitivno jeste za njihovog vezistu Lorenca Pelegrinija!

Naime, Pelegrini je bio dvostruki strelac protiv Bugara i na taj način je ušao u istoriju UEFA takmičenja mkao prvi fudbaler koji je postizao golove u Ligi, šampiona, Ligi Evrope i sada i Ligi konferencija!

Pelegrini je početkom novembra 2016. gdoine tresao mrežu protiv Rapida iz Beča u LE, da bi dve godine aksnije dao svoj prvi gol u LŠ protiv CSKA iz Moskve, a posle meča sa bugarskim predstavnikom je poručio:

>>> Sasuolo je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

- Murinju mnogo dugujem, veoma sam mu zahvalan na svemu što je učinio za mene. Ali to je tek početak, mora da nas tera da nastavimo da rastemo. Moramo da rastemo ako želimo da nešto osvojimo u budućnosti - poručio je Italijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA