≫ 

Deki nije mogao da gleda penal, "šamar" Dioniju: 5 stvari sa Zvezda - Braga koje niste videli na TV

Trener crveno-belih Dejan Stanković definitivno je bio u centru pažnje

  • 15
Dejan Stanković

Printskrin: Telegraf

Emotivno je bilo u četvrtak veče na Marakani, barem kada je u pitanju Crvena zvezda koja je grupnu fazu Lige Evrope otvorila pobedom nad Bragom (2:1)!

U jednom trenutku je izgledalo nemoguće, pogotovo što je Braga bila konkretnija na terenu, ali je Zvezda u finišu taktički nadmudrila rivala i sa dva gola iz prekida stigla tijumfa koji je, prema rečima Dejana Stankovića, mogao da se ostvari na viđen način.

Upravo je Stanković bio "sporedna glavna ličnost", odnosno osoba koja je svojim gestovima privukla pažnju koja nije viđena uživo u programu, a Telegraf vam donosi upravo PET detalja koje niste mogli da vidite tokom TV prenosa.

Stankovićev "šamar" za Dionija

 

Golu koji je Milan Rodić postigao iz kornera prethodila je "mrtva" šansa za francuskog napadača koju je golman Brage zaustavio i izbacio u taj pomenuti korner.

Mnogi na stadionu su bili besni na Dionija zbog promašenog zicera i ubedljivo najbolje šanse za crveno-bele, ali ga je Rodić potom spasio sjajnim skokom.

Kamen sa srca pao je i Stankoviću koji je nakon slavlja prišao Dioniju i ohrabrio ga za nastavak meča, a ujedno mu je verovatno i oprostio taj promašaj minut ranije.

Deki nije mogao da gleda Kataijev penal

 

Nije Zvezda pala na terenu čak i kada su psole minut primili izjednačujući gol, a kao nagrada došao je taj penal koji je Katai iskoristio u 83. minutu.

Sam Stanković nije mogao da gleda šut svog najboljeg igrača, već je otišao iza klupe i čekao dobre vesti. A dobio ih je posle reakcije zapadne tribine koju je Deki emotivno pozdravio slaveći gol.

Stanković na ivici da uđe u teren, delrijum sreće nakon poslednjeg sudijskog zvižduka

 

Nije Zvezdi bilo svejedno u finišu meča, Braga je krenula po taj izjednačujući gol i imala je dodatnih četiri minuta kroz nadoknadu.

Cela klupa Zvezde, pogotovo Stanković, bili su kao na iglama, dok je trener crveno-belih istovremeno davao upute svojim momcima. Toliko se uživeo da je izgledalo kao da će ući na teren.

A taj poslednji sudijski zvižduk jasno govori koliko je klupi Zvezde ova pobeda bila važna.

Neverovatna transformacija Delija, od vređanja Brage do dizanja u visine Zvezde

 

Kao i samim igračima i stručnom štabu, tako je i navijačima Zvezde bio važan ovaj trijumf protiv Brage. Dugo nismo videli da jedan protivnički klub bude toliko na udaru Delija kao Portugalci u četvrtak veče.

Otuda i ne čudi što su ih ispratili u tunel sa "Puta Braga, le", ali je zanimljivo i to što su iz iste pesme u jednom trenutku samo počeli da veličaju svoj klub.

Prozivka Delija na račun Partizana i jasna poruka za večiti derbi

 

Nakon što su sa igračima proslavili trijumf protiv Brage, navijači Zvezde su jasno dali do znanja da od svoijih miljenika žele trijumf u večitom derbiju koji je na programu u nedelju.

Istovremeno, Delije su vređale Partizan dobro poznatim pesmama "Indija, Pakistan" i "Crno-bela zastavaaa", dok su pojedini igrači skakali uz njihove taktove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    17. septembar 2021 | 12:36

    Kakav promasaj zicera niko drugi osim Dionija ne bi ni dosao do lopte samim tim ne bi ni imao sansu.

  • dejan

    17. septembar 2021 | 13:05

    bez bena i pavkova bie tesko u derbiju ..... falice taj zvezdin Rikardo

  • Nikad gora igra

    17. septembar 2021 | 12:48

    Stankovic samo dza bu i neka motivacija inace trenersko znanje nula! Igrali su se sa nama ali srecom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA