≫ 

Kolašinac se vratio, Pazar pobedio: Aganspahić se "prošetao" kroz odbranu Nišlija za trijumf

Lakše se diše u Pazaru danas

  • 1

Fudbaleri Novog Pazara savladali su niški Radnički i u meču 9. kola Superlige, na debiju novog/starog trenera Kenana Kolašinca, koji je nedavno seo na klupu umesto Milana Milanovića.

Dolaskom Kolašinca stvari su krenule nabolje po Pazarce, upisana je pobeda 2:1, druga ove sezone, koja je odvojila ovaj klub iz društva sa samog začelja tabele.

Trijumf domaćoj ekipi doneo je Almir Aganspahić u 78. minutu posle dodavanja Tamirlana Džamalutdinova. Aganspahić je negde sa 40 metara krenuo u prodor ka golu Kahrimana, u startu se oslobodio direktnog čuvara, od drugog je bio hitriji, pa je u momentu imao dvojicu iza sebe, ali i diviljno pribranosti za beg od intervencije Kahrimana i egzekuciju.

Pobedonosni pogodak Aganspahića možete videtu u videu u vrhu ovog izveštaja.

inače, gosti su poveli golom Miljana Škrbića u 18. minutu iz jedanaesterca, koji je dosuđen posle prekršaja Adnana Islamovića nad Branislavom Tomićem. Pazar je izjednačio u 37. minutu pogotkom Luke Ratkovića, kojem je asistirao Adnan Islamović, i rezultatom 1:1 završeno je prvo poluvreme.

Posle nekompletnog kola, Nišlije zauzimaju 11. poziciju sa devet bodova, dok je Novi Pazar na 13. mestu i ima sedam bodova, uz meč manje.

Novi Pazar u 10. kolu gostuje kragujevačkom Radničkom 1923, a Radnički iz Niša dočekuje tim Metalca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA