≫ 

Zvezda kažnjena zbog propuštenih šansi: Pogledajte prečku Kataija i zicer Dionija u Humskoj

Nakon propuštenih prilika, stigla je žestoka kazna u vidu gola Bibrasa Natha

  • 2
Milan Borjan

Foto: Marko Jovanović

Večiti derbi protiče u neverovatnoj borbi, a ozbiljnije prilike imala je Crvene zvezda koja je u Humskoj dva puta bila veoma blizu da povede protiv Partizana u prvom poluvremenu. Za to je stigla kazna.

Prvo je Loi Dioni, nakon jako konfuzne reakcije štopera crno-belih Vujačića i Saničanina, došao sam ispred golmana Popovića koji je uspeo da mu odbrani čist zicer.

Tu je uspeo da se istakne čuvar mreže koji nije imao šansi da utiče na pokušaj Aleksandra Kataija koji je sačekao centaršut Milana Rodića sa leve strane, te glavom tukao, ali direktno u prečku.

Nakon propuštenih prilika, stigla je žestoka kazna u vidu gola Bibrasa Natha koji je izvan kaznenog prostora šutirao i sa desne strane uspeo da pogodi bliži ugao.

Video: Delije priredile koreografiju na početku 165. Večitog derbija: Ista je kao i na meču protiv Brage

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    19. septembar 2021 | 19:19

    Dzaba gledati sanse pisu se golovi

  • Stane

    20. septembar 2021 | 06:37

    Neverovatno koliko su neki novinari pristrasni.Pa Zvezda je imala samo te dve šanse u celoj utakmici.Posle gola Partizan ih je razbio.Celo drugo poluvreme je igrao tako da se Zvezzda nije ni videla do 83 min.3 stoposto šanse propustio je za 2:0.Posle gola Stankovic se radovao kao malo dete od srece trčao po terenu i sve redom ljubio što je dokaz da je Partizan trebao da pobedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA