Stanković komentarisao izmene: Pomoćnici su pali u nesvest, ali Zvezdina deca su donela izjednačenje

Strateg šampiona Srbije je u drugom delu igre uveo na teren Marka Lazetića i Petra Stanića, decu Zvezde

  • 11

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle remija u večitom derbiju 1:1 sa Partizanom da je zadovoljan predstavom crveno-belih u Humskoj.

- Derbi je zbog toga i lep i čudan. To govorim proed svaki derbi. Nismo imali neke probleme, imali smo prečku, imali smo 1 na 1 sa golmanom... Ali eto, zadovoljan sam kako su moji momci igrali generalno. Imali smo i kiks, ali dobro, idemo dalje - kazao je Stanković.

Strateg šampiona Srbije je u drugom delu igre uveo na teren Marka Lazetića i Petra Stanića, decu Zvezde.

- Pokušao sam da napravim neke promene, da oživim igru. Isto je i da izgubim i 1:0 i 2:0, ne menja mnogo stvari, zato sam pokušavao sam da pomognem timu. Moji pomocnici su pali u nesvest kada su videli, ali to su Zvezdina deca i ona su donela to izjednačenje. Idemo dalje, ponovo ulazimo u tempo četvrtak-nedelja. Čestitam Partizanu na fer i kvalitetnoj borbi, poštovanje na terenu. Na kraju, ne verujem da je neko zadovoljan sa remijem. Pozdrav za Saleta i imali smo jedan lep derbi - zaključio je Stanković.

Video: Stanković uleteo na teren da slavi izjednačenje: Pogledajte reakciju trenera Zvezde na gol Kataija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    19. septembar 2021 | 20:55

    Sada ih trebaš ispoštovati i uvoditi u igru makar po 50,60 minuta. Krstičić za sada nije isti igrač kao pre par godina. I Eraković treba više da igra. A gde su Njegoš i Nikolić ?

  • Srbin

    19. septembar 2021 | 20:28

    Deki,brate…ljakse si ali žešći…

  • Goran

    19. septembar 2021 | 20:44

    Tisi zivi primer da svako moze trener da bude.Menjas Erakovica sto je prvi put i igrao nesto stavljas Gajica.Umesto Francuza trebao si Zivkovica da ubacis.Danas si imao vise srece nego pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA