"Javićemo se dan, dva pre, svakako": Metalac ljut zbog toga što je Radnički tražio odlaganje meča

Nove čarke u Superligi Srbije

  • 1
Fudbal FK Partizan - FK Metalac Foto: MN Press

Utakmice između Radničkog iz Niša i Metalca iz Gornjeg Milanovca, odnosno Radnika iz Surdulice i TSC-a iz Bačke Topole odložene su zbog problema koje domaćini muče sa stomačnim virusom. I dok je Fudbalski savez Srbije usvojio predlog da se mečevi pomere, sve će očigledno dobiti treću epizodu.

Sastav iz Gornjeg Milanovca nimalo nije zadovoljan što se njihov meč na "Čairu" pomera, zbog čega su istakli da će obavestiti ljude u Savezu o novom terminu dan-dva ranije, kada budu spremni.

- Meč 10. kola Linglong Superlige Srbije, Radnički Niš - Metalac, koji je trebalo da bude odigran u utorak 21. septembra, odložen je na zahtev FK Radnički Niš zbog bolesti igrača, uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije. Igračima Radničkog želimo brz oporavak. Sigurni smo da će ozdraviti već za sledeće kolo, predstojećeg vikenda. FK Metalac će odloženu utakmicu odigrati kada svi naši igrači budu spremni, bez povreda, očišćenih žutih kartona, kada budemo dostigli top formu. Javićemo se dan, dva pre, svakako - stoji u saopštenju.

Oba tima nalaze se u donjem delu tabele. Radnički ima devet bodova iz devet utakmica, a Metalac ima osam iz osam susreta, pa su samim tim ugroženi kako prilazimo sredini sezone.

Video: Lazetić: Izgubili smo utakmicu koja se u normalnim uslovima ne gubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    21. septembar 2021 | 16:44

    I Zvezdu je pokosio virus i traze odlaganje kao i Radnik iz Surdulice kome su takodje odlozili utakmicu. Ne znam sta se prave ovi iz Metalca oni su ionako nebitan klub za popunjavanje lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA