≫ 

Borjan završio u bolnici: Virus pokosio kapitena Zvezde i pola tima, odlaže se meč s Voždovcem

Ipak, nije u pitanju korona virus, pošto se testirao i rezultat je bio negativan

  • 54
Milan Borjan

Foto: Marko Jovanović

Pored korona virusa, u Srbiji ovih dana očigledno hara i stomačni virus, koji je pogodio i neke fudbalske klubove. Poslednji na udaru je Crvena zvezda, čiji je kapiten Milan Borjan završio u bolnici zbog tegoba izazvanih stomačnim virusom.

Prvobitno se mislilo da je korona virus, ali je Borjan uradio test rano ujutru nakon tegoba koje je imao i pokazalo se da je negativan. Borjanu je u Zemunskoj bolnici ukazana pomoć kako bi lakše prebrodio tegobe.

Pored Borjana, virus je "pokosio" još nekoliko igrača Zvezde, pa će, kako saznajemo, Zvezda takođe uputiti zahtev da se odloži meč protiv Voždovca, koji je bio zakazan za četvrtak od 19.55.

Zvezda se ovim povodom kratko i oglasila saopštenjem koje je dostavila medijima.

- Milan Borjan je negativan na korona virus, prema nalazima ima stomačni virus. Imamo više igrača sa istim problemom zbog čega ćemo prikupiti dokumentaciju i poslati Zajednici Superlige kako bismo odložili meč sa Voždovcem - navedeno je sa Marakane.

Prethodno su zbog velikog broja igrača koji su zaradili stomačni virus svoje mečeve odložili Radnički Niš i Radnik iz Surdulice, pa tako u vanrednom kolu neće biti mečeva Radnik - TSC, Radnički Niš - Metalac i Crvena zvezda - Voždovac.

Video: Grobari opet vređali ženu Milana Borjana: On im je odgovorio tražeći još jače da skandiraju uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rile

    21. septembar 2021 | 15:43

    Kakvo crno odlaganje, toliko igraca imamo a oni bi da odlazu zbog stomacnog virusa. Cccc… Ubacite drugu ekipu i zdravo dovidjenja.

  • Dragan77

    21. septembar 2021 | 16:12

    Pazi glodari šta se javljaju da se oni pitaju nešto pa bolesne zvezdine lgrače bi stavili da igraju samo kako bi zvezda što vise gubila bodove da bi oni mogli da se ćepe sanlantno po ligi . Ovo je prosto neverovatno, ovaj bezobrazluk i ovi kompleksi niže vrednosti da čovek ne poveruje

  • Marija

    21. septembar 2021 | 15:38

    Sta bre da se odlaze? Zasto? Pa ovo je stvarno ping pong liga ako se odlozi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA