≫ 

Zvezdan Terzić otkrio kada će napustiti Zvezdu!

Generalni direktor crveno-belih preuzima odgovornost za sebe

  • 36
Zvezdan Terzić

Foto: Marko Jovanović

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je na Prvoj televiziji u jutarnjem programu, gde je govorio o mnogim temama, uz osvrt na 165. večiti derbi koji je završen rezultatom 1:1.

Već smo mogli da čujemo Terzićevo mišljenje o meču s Partizanom, gde je on u razgovoru za Telegraf rekao da se videlo da je Zvezda kvalitetniji tim i da je razlika u klasi očigledna, a sada se dotakao i teme svog odlaska iz kluba.

Kako kaže, prvi put kada Zvezda ne osvoji titulu, tada će on da napusti Marakanu, jer je to njegova profesionalna odgovornost.

- Prvi put kad Zvezda ne bude šampion, ja odlazim iz kluba. To je moja profesionalna odgovornost. Ja sam dobveden da Zvezda bude šampion, prvi čovek sam kluba i donosim sve strateške odluke. Ja sam zaslužan i kriv za sve uspehe Zvezde. Sve što se loše desi u Zvezdi, ja sam kriv i ne bežim od toga. Ja sam birao igrače i trenere.

- Komandna odgovornost je moja. Ako Zvezda u maju ne uzme titulu, nije kriv Stanković. Ili Katai i Ivanić. Opet kažem, prvi put kad Zvezda ne bude šampion, onda nešto ne funkcioniše - istakao je generalni direktor Crvene zvezde.

>>> Dolazak Mesija u PSŽ nije doneo očekivane rezultate, bar zasad, a atmosfera u ekipi je, izgleda, veoma loša. To ne umanjuje strašan kvalitet Svetaca koji večeras (21.00) gostuju Mecu, a kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mec - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA