≫ 

Zvezda odgovorila Partizanu: Evo samo da podsetimo javnost od koga napad dolazi!

Objava na "ZvezdaTV" otkrila je da je pre samo nešto više od mesec dana, klub iz Humske dobio odlaganje susreta

  • 31
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Trener Partizana Aleksandar Stanojević razbesnio se na konferenciji zbog toga što je Crvena zvezda dobila odlaganje susreta, a onda su na njegove reči odgovorili i iz Ljutice Bogdana.

Objava na "ZvezdaTV" otkrila je da je pre samo nešto više od mesec dana, klub iz Humske dobio odlaganje susreta.

- Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi - napisano je na objavi koja je sadržala i sliku sa naslovom iz 13. avgusta na kojoj piše da Partizan zbog povreda igrača odlaže meč sa Metalcem.

Video: Kolubara prekasno postigla gol nade: Andrić u prvom minutu nadoknade samo ublažio poraz od Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    22. septembar 2021 | 20:21

    Ne morate nas podsecati znamo da napadi dolaze od kluba muckarosa i lazova koji smatraju da sve i uvek mogu uzimati na silu kao za vreme Tola i Dula.

  • Srbin-nikad jugosloven

    22. septembar 2021 | 19:34

    Ma to su franjevci, da imaju bar malo obraza vratili bi se u maticu Hrvatsku i nikad ne bi pomenuli moral i poštenje. "Ko o čemu kurva o poštenju", oduvek bilo... O njihovom poštenju su javno svedočili Mateus, Asperganis, Boja, Dmitrović, Pejović a posebno detaljno bivši član uprave Partizana Bojan Radovanović koji je navodio i tačne cifre koje je davao sudijama da sude za Partizan i naveo filijale koje su se sklanjale Jugoslovenima.

  • Dule Vujošević

    22. septembar 2021 | 19:19

    Sale dijareja. Lik je polupismen. Nijedna smislena rečenica. Sve u svemu ako smo dobro razumeli sutra mu je poslednja utakmica. Odlazi. Pa,srećno ti bilo stručnjače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA