≫ 

Makazice, prečka, sukob sa igračem Majorke i Sofija na tribinama: Navijači Reala oduševljeni Jovićem

Srpski napadač za 10 minuta na terenu pokazao veliku želju, zbog čega su ga navijači i pohvalili

  • 6

Igrao je samo 10 minuta u ubedljivoj pobedi nad Majorkom (6:1), ali je i to bilo dovoljno Luki Joviću da pobere simpatije navijača Reala!

Toliko da je njegov Instagram profil bio zatrpan porukama podrške za srpskog napadača, a svakako najvažnije su one da mu mnogi veruju i da bude strpljiv kada je u pitanju karijera u "kraljevskom klubu."

 

Jović je za tih 10 minuta imao dve dobre šanse, možda je mogao i on da postigne gol da mu je Vinisijus dao loptu umesto Isku. Inače, Srbin je najpre pokušao makazicama da se upiše u listu strelaca, da bi u finišu pogodio i prečku.

Pitanje je da li bi pogodak bio priznat, pošto se Jović malo poslužio rukama u skoku, a vredi pomenuti i da je za tih nekoliko minuta na terenu ušao i u verbačlni duel sa Kostom. Ko zna, možda bi prerastao u nešto više da igrači Majorke nisu smirivali napadača Reala.

Na tribinama je imao i podršku supruge Sofije Milošević koja je nakon meča podelila fotografiju poljupca sa Lukom, a pojedinim španskim medijima nije promaklo da je atraktivna manekenka bila u loži stadiona "Santjago Bernabeu."

>>> Muči se Barselona od početka sezone, nije to više supersila, a posle remija s Granadom kod kuće, večeras (22.00) gostuje Kadizu, osokoljenom posle trijumfa nad Seltom u gostima. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

Video: Dok Luka Sofiju nosi na krkače, ona ga ljubi po vratu: Romantični kadrovi raznežili sve

Video: Jović pecnuo Đuričića posle Katara: Odigraj nekad loptu, možda bih dao još koji gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • agueroooo

    23. septembar 2021 | 11:17

    Lik je bezvoljan,tipican primer Perice Ognjenovica...sve me vise na njega podseca..Ovo tapkanje po glavi Iska,kao da je u najmanju ruku on Ronaldo Zuba,a Isko tamo neki Gobeljic.

  • BOSANAC

    23. septembar 2021 | 13:40

    Luka trudi se iz petnih zila jer igras u klubu najboljem na svijetu. Dobrom igrom uz trud mozes samo uspjet jos vise u zivotu. Mnogo srece i tebi i tvojoj fam.

  • Cc

    23. septembar 2021 | 12:00

    Nema od njega leba usao kao i prosli put dobio 15 minuta i isto kao ispromasivao 3 sanse kao i sad ja nzm koliko njemu treba šansi da bi dao gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA