≫ 

Neobjašnjiv potez Busketsa i crveni za Kumana: Kako su dve lopte na terenu izazvale haos u Barsi u 95. minutu

"Katalonci" tonu sve dublje bez Mesija...

  • 2
FK Barselona Printskrin: Twitter/ @Goalsfas

Razočarala je Barselona još jednom svoje navijače, ovoga puta na gostovanju Kadizu gde su u četvrtak veče odigrali bez golova!

Bio je to treći uzastopni meč bez pobede (dva u Primeri i jedan u LŠ), a kako Barsi ide ove sezone slikovito je objasnila i situacija iz 95. minuta - kada su dve lopte na terenu izazvale totalni haos.

Imao je Kadiz kontranapad na desnoj strani, na terenu sus e neočekivano našle dve lope, a jednu od njih, onu koju niko nije koristio, vezista Barse Serhio Buskets ispucao je direktno u noge rivala i nako sprečio akciju. Buskets je dobio žuti karton za ovaj potez, a Kadiz indirektan udarac.

To je i te kako razljutilo trenera "katalonskog kluba" Ronalda Kumana koje nekoliko sekundi ranije dobio direktan crveni karton. Nezasluženo, ako njega pitate.

- Nisam bio nervozan. Samo sam rekao četvrtom sudiji da je na terenu bila druga lopta i da je igra morala da se prekine. Svi su to videli osim sudije. Izbačen sam bez razloga - rekao je Holanđanin posle meča.

U sudijskom izveštaju je postojala drugačija verzija ovog događaja.

- Hej, sudija mora da svira! Mora da svira! Prokletstvo, mora da svira - navodno su bile Kumanove reči upućene na račun četvrtog sudije.

>>> Bavarska mašina je zagrejana, ruši sve redom, a na Bajernovom meniju večeras (20.30) je Grojter Firt - kvota na dvojku je 1,12, a na kombinazziju 2&3+ 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grojter Firt - Bajern.

Video: Ovo je vozni park fudbalera Barselone, vredan nekoliko miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    24. septembar 2021 | 07:58

    Buskets je oduvek bio najgori igrac Barselone!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA