Asistencija Kostića u remiju Ajntrahta koji još ne zna za pobedu, Lajpcig spakovao šest komada Herti

Ova sezona ne obećava za tim iz Frankfurta

  • 0
Filip Kostić, Ajntraht Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajntrahta iz Franfurta ni u šestom kolu Bundeslige nisu uspeli da pobede jer su remizirali sa Kelnom 1:1, a srpski reprezentativac Filip Kostić upisao je asisistenciju.

Keln pristojno gura ove sezone i sada je došao prvi do vođstva protiv indisponiranog Ajntrahta koji ne zna kako pobeda još uvek izgleda.

Ni sa porazom nisu familijarni, ali ređaju remi za remi. Elias Skiri je rano doveo u prednost "jarce" nakon što ga je kapiten Hektor uposlio, a ovaj je preciznim udarcem iz kaznenog pronašao desni donji ugao.

Igra se često prekidala, pa je čak šest minuta bilo dodato u prvom poluvremenu. Upravo je u 51. minutu prvog dela igre Kostić poslao pas za Rafaela Borea koji je takođe tukao ka desnom ćošku i pogodio.

Keln je mogao i do pobede, ali VAR je poništio pogodak koji je mogao da mu donese sva tri boda.

Herta je Lajpcigu poražen sa čak 6:0, a mogla je da primi možda i još koji, jer su se gosti iz Berlina potpuno raspali.

Tri gola u prvom i tri u drugom totalno su slomila protivnika koji ni ove sezone ne može da dođe do daha, a možda će se i plašiti za opstanak.

Leverkuzen je slavio protiv Majnca sa 1:0, isto je učinio i Union Berlin protiv Bilefelda, a pobedu kod kuće je ostvario i Hofenhajm koji je iznenadio Volfsburg i slavio sa 3:1.

Video: Istorijski prvi gol TSC-a na novom stadionu, u režiji povratnika u srpski fudbal Rajkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA