≫ 

Stigao Batak, Nišlije u Lazarevcu "pun gas" i atak: Tinejdžer zablistao, "trojka" ide na jug

Sa novim trenerom Nišlije zaustavile loš niz, dobile 3:2 uz dva gola 19-godišnjeg Stefana Mitrovića

  • 1
stefan mitrović Foto: Arena sport

Pobede se ponovo pišu u Radničkom, loš period je iza "Reala sa Nišave", koji je uz novog trenera uspeo da dobije meč na neugodnom gostovanju u Lazarevcu porotiv Kolubare - 3:2.

Tako je novi trener Nišlija - četvrti od početka sezone - Radoslav Batak na najbolji način krenuo u novu avanturu sa ekipom u kojoj se danas istakao, ko zna, možda i nova nada srpskog fudbala, 19-godišnji Stefan Mitrović.

Ovaj tinejdžer postigao je dva gola za goste i presudno doprineo da rezutat u Lazarevcu bude takav kakav je bio na kraju.

Mitrović je u 29. minutu pogodio dalji ugao pošto mu se ukazala prilika, mada je bio potpuno zaboravljen od defanzivaca Kolubare - usledio je mat i najava uzbuđenja u nastavku.

Video: Mladi Stefan Mitrović se odlično snašao: Radnički vodi protiv Kolubare

Do poluvremena domaći su uspeli da vrate rezultatsku ravnotežu, strelac je bio Nemanja Andrić koji je instiktivno pratio akciju, bio u pravo vreme na pravom mestu i savladao Kahrimana.

Daroviti Stefan Mitrović definitivno će pamtiti ovo veče kao partiju karijere u seniorskom fudbalu, koje je garnirao još jednim golom: majstorskim volej udarcem posle centaršuta sa desne strane. Pokazao je i u toj situaciji Mitrović sav svoj talenat i verujemo da je ovo samo početka jedne lepe karijere.

Međutim, Kolubara je večeras bila nadahnuta i rešena da igra do krajnjih granica svojih mogućnosti, i upravo je takav pristup doneo noi egal sa Nišlijama. Strelac je bio Miloš Filipović koji je vrlo emotivno proslavio pogodak, u suzama...

Ni tu nije bio kraj uzbuđenjima na ovoj utakmici, pošto je Radnički treći i poslednji put poveo u 77. minutu, golom iz gužve u kaznenom prostoru rivala. Svemu je prethodio udarac sa distance, karambol i brzopotezna reakcija strelca gola Vujadinovića, za konačnu pobedu Nišlija i dobar start Bataka na klupi.

Video: Posle većanja u VAR sobi gosti vode: Radnički ućutkao Lazarevčane

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA