Pre 4 godine uništila je karijeru bivšoj zvezdi PL, pogledajte kako danas izgleda ova misteriozna doktorka

Zbog nje je Nasri suspendovan na 18 meseci

  • 0
Samir Nasri Printskrin: Instagram/jamilasozahdah

Iako od početka pandemije korona virusa nije aktivno igrao fudbal, nekadašnji francuski reprezentativac Samir Nasri tek je za vikend odlučio da u 34. godini završi fudbalsku karijeru!

Karijeru tokom koje je definitivno mogao da postigne više, pogotovo što su ga svojevremeno upoređivali sa Zinedinom Zidanom kada je iz Olimpik Marselja prelazio u Arsenal. Polse tri godine u redovima Tobdžija, Nasri sa Sitijem za šest godina uzeo dve titule pre nego što je krenuo da luta preko Sevilje, Antalije, Vest Hema i Anderlehta.

Taj period u Sevilji mu je na kraju upropastio karijeru, jer je suspendovan od strane Antidoping agencije na 18 meseci. Najpre na šest zbog toga što je bio podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji u Los Anđelesu, zatim na još godinu dana posle žalbe UEFA.

Dok je bio na odmoru u Los Anđelesu, u januaru 2017. godine, Nasri je posetio jednu kliniku i doktorku Džamilu Sozahdah koja mu je injekcijom dala 500 mililitara vode koja sadri hranjive materije. Takva terapija zabranjena je od strane WADA, osim ako u slučaju garancija da se neće sprovoditi više od 50 mililitara na šest sati, dok se na pomenutoj klinici u SAD sprovodi duplo više.

I sam Nasri je jednom prilikom rekao da mu je odlazak u Los Anđeles uništio karijeru, te da posle svega što se izdešavalo nije imao nikakvu volju da se bavi fudbalom.

- Šta se desilo u Los Anđelesu, uništilo mi je sezonu. Dobio sam injekciju vitaminu koja je dozvoljena, ali su mi ubrizgali dozu koja je veća od one koju sam očekivao. Osećao sam se uništeno, mislio sam da ću biti suspendovan na dve godine, više mi se nije ni igrao fudbal posle toga. Bio sam izgubljen, anksiozan, ljut, rekao sam i Sampaolu da me odstrani, ali me je želeo na terenu. Nisam to pokazivao na terenu, ali je za mene fudbal bio gotov - rekao je Francuz nedavno.

Jedno je sigurno, Nasrijeva karijera je "pukla" onog trenutka kada je doktorka Džamila objavila zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, a vi u nastavku pogkledajte kako danas ona izgleda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA