≫ 

Kiks kapitena usporio Čuku, Kajević dao nikad lakši gol u karijeri

Brđani nisu uspeli da pobede Radnik na svom terenu

  • 3
FK Radnik Surdulica

Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Iako su bili blagi favoriti, fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da na svom terenu savladaju Radnik iz Surdulice u okviru 11. kola Superlige - 1:1 (1:1)!

Gosti su poveli preko Spasića u 17. minutu, i to posle velike greške kapitena Stefana Šapića koji se spetljao i ostavio loptu rivalu, a oavj je uz pomoć stative šokirao domaćina.

Radost je kratko trajala, jer je iskusni Asmir Kajević posle samo 10 minuta poravnao rezultat. Bio je to korner s desne strane, loptu je glavom zakačio Kovačević, ona je pala na metar-dva od prazne mreže i pomenutom Kajeviću nije bilo teško da je ugura unutra.

Čukarički je bio bolji rival, u to nema sumnje, ali svoje šanse u drugom poluvremenu nije iskoristio najbolji strelac Đorđe Jovanović. Najpre je šutirao tik iznad prečke, potom je pokušao u makazicama, da bi i njegov šut glavom sa pet metara ukrotio golman Surudličana.

Trenera Čuke Sašu Ilića može da brine to što njegov tim nije sačuvao mrežu na četiri od pet poslednjih mečeva, mada su Brđani i dalje na 4. mestu sa 18 bodova - dva manje od TSC-a pred njihov međusobni duel za vikend.

U nastavku možete pogledati i golove sa mreča Čukarički - TSC:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    28. septembar 2021 | 07:58

    Ovi iz cuke oterali coveka koji je napravio najbolju igru i rezultat u istoriji cukarickog

  • Ja

    28. septembar 2021 | 10:45

    Pa možda bi i dala Čuka drugi go da sudija nije dopuštao da se celo drugo poluvreme više leži na travi, korner izvodi 5 minuta, aut isto toliko, kad se krene u kontru Radnik prafi faul i tako... Igrači Radnika nisu sportisti, već kukavice koje ne znaju da se bore i ako treba izgube, ali dostojanstveno. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA