Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti 2,55, Inter 1,65, Dortmund 1,50

Nigde nećete naći veće

  • 0
mozzart

Foto: Mozzart promo

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, i to dvojke na Mančester Siti i Inter, odnosno jedinicu na Dortmund, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

PSŽ - MANČESTER SITI (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,55

Derbi Grupe A Lige šampiona između PSŽ-a i Mančester Sitija ujedno je i verovatno najiščekivaniji sudar u ovosezonskoj kampanji najelitnijeg kontinentalnog nadmetanja. PSŽ je, bez sumnje, letos napravio najveći transfer poslednjih godina, uspevši da potpiše Lionela Mesija. Dok Argentinac još nije u formi i ne pokazuje ništa iz prepoznatljivog opusa, Parižani nemaju problema u prvenstvu. Posle osam kola Sveci su vodeći na tabeli sa 24 boda i već su uspeli da se ozbiljno odmaknu od konkurenata. Međutim, u Ligi šampiona nije bilo moguće početi pobedom. U gostima protiv Klub Briža francuski tim je važio za jasnog favorita i očekivao se poraz belgijskog šampiona. Ipak, na kraju samo nerešeno 1:1. Sa druge strane, Mančester Siti je započeo sezonu minimalnim porazom protiv Lestera u ovkiru Komjuniti Šilda, a isto je prošao i na startu Premijer lige na gostovanju Totenhemu. Dva šamara učinila su tim Pepa Gvardiole hrabrijim, te su Građani sada drugoplasirani. U prošlom duelu Siti je slavio nad Čelsijem u Londonu, u reprizi dinala Lige šampiona. U prvom kolu evropske kampanje Građani su deklasirali RB Lajpcig sa 6:3 na Etihadu.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

ŠAHTJOR - INTER (UTORAK, 18.45), DVOJKA 1,65

Prvo kolo grupne faze donelo je Šahtjoru iz Donjecka poraz od 2:0 od Šerifa u Moldaviji. Ovaj rezultat je bio hladan tuš za Rudare, koji nisu mogli da se prilagode rivalu i potcenili su prvaka Moldavije. Posle ovog fijaska, ukrajinski sastav je slavio u nacionalnom Superkupu nad velikim rivalom Dinamom iz Kijeva sa 3:0, i to bi moglo da nagovesti bolje dane za Rudare. Večeras im na noge dolazi Inter, koji je pre godinu dana već igrao u istoj grupi sa Šahtjorom i Realom. Početak novog glavnog klupskog turnira u Evropi nije bio najbolji za Nerazure. Imao je italijanski prvak potpunu statističku prednost, ali je na kraju izgubio od Real Madrida minimalnim rezultatom. Posle šest kola aktuelnog šampionata Serije A, puleni Simonea Inzagija imaju četiri pobede i dva remija, uz odličan napad koji je već postigao 20 golova.

DORTMUND - SPORTING (UTORAK, 21.00), KEC 1,50

Početak sezone za Borusiju Dortmund je daleko od savršenog. Tim Marka Rozea izgubio je Superkup Nemačke od Bajerna, dok je u Bundesligi je i dalje nestabilan. Posle šest kola Milioneri zaostaju za Bavarcima četiri boda, a na poslednjem susretu poraženi su u Menhengladbahu. Druga je priča u Ligi šampiona, gde je BVB bez problema pobedio Bešiktaš sa 2:1 u Istanbulu, pa večeras dočekuje Sporting sa ciljem da nastavi istim putem. Lisabonski Lavovi nisu uspeli da u potpunosti ponove dostignuće iz prethodne sezone, kada su na briljantan način osvojili titulu. Trenutno su momci Rubena Amorima na trećoj poziciji sa četiri boda manje od vodeće Benfike. U poslednjem kolu Primeire Sporting je očigledno štedeo energiju za Ligu šampiona, i umalo je to skupo platio. Do 88. minuta Maritimo je imao bod u džepu, ali je Sporting potom iz jedanaesterca stigao do celog plena. U prvom kolu Lige šampiona Lavovi su podbacili, izgubivši 5:1 kod kuće od Ajaksa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA