≫ 

Zvezdi u Razgradu sudi čovek koji je izazvao veliku kontroverzu na meču PSŽ-a, čak je i prebačen u niži rang

Francuz je prošle sezone imao težak meč na svom kontu

  • 0
Džerom Brisar Printskrin: Youtube/Futbol Lah

Francuski arbitar Džerom Brisar sudiće meč drugog kola Lige Evrope između fudbalera Ludogoreca i Crvene zvezda, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Brisar se od 2018. godine nalazi na listi UEFA, a pre ove sezone je uglavnom sudio kvalifikacione mečeve za Ligu Evrope, kao i nekoliko mečeva u grupnoj fazi.

Ove sezone bio je delegiran za utakmice u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija (Ujpešt - Bazel i PAOK - Rijeka), a susret u Razgradu biće mu svakako najveći izazov.

Brisar je veliku pažnju izazvao suđenjem 2020. godine, na meču između PSŽ-a i Marselja, a sportski direktor Svetaca Leonardo javno ga je kritikovao da nije dorastao takvim utakmicama. potom kažnjen od strane tamošnjeg saveza tako što je prebačen da sudi utakmice druge francuske lige.

Meč između između fudbalera Ludogoreca i Crvene zvezda igra se u četvrtak od 21 sat u Razgradu, a crveno-beli neće moći da računaju na najboljeg igrača Aleksandra Kataija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA