≫ 

Novi šok za Zvezdu: Dragović i Degenek ne putuju u Bugarsku

Od ranije se zna da na megdan Ludogorecu neće Aleksandar Katai

  • 29
Dragović, Degenek, Zvezda Foto: MN press

Nakon što se tokom jutra saznalo da Aleksandar Katai neće otputovati sa ekipom na gostovanje Ludogorecu u Bugarskoj, stigla je informacija da još dva standardna igrača neće biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću u drugom kolu Lige Evrope.

Prema pisanju MaxBet Sporta, zbog zdravstvenih poteškoća, Aleksandar Dragović i Miloš Degenek neće moći da pomognu timu. Pored velikih napora lekarske službe, oni nisu uspeli da se oporave i ostaće do daljnjeg u Beogradu i biće izvan takmičarskog ritma.

Još od ranije se zna da je na bolovanju kapiten Milan Borjan, koji je propustio meč sa Novim Pazarom u Superligi, pa je samim tim upitan za Ludogorec, prema poslednjim informacijama sa stadiona “Rajko Mitić“. Daleko bolja situacija je sa Milanom Gajićem, Nenadom Krstičićem i golmanom Milošem Gordićem, koji će verovatno biti u ekipi.

Starter na golu biće iskusni Zoran Popović, koji je branio na superligaškom meču u Novom Pazaru, a Stanković će morati da skocka tim bez nekih važnih fudbalera. Podsetimo, meč se igra u četvrtak u Razgradu od 21.00 čas, a i sam Ludogorec ima dosta poteškoća.

Video: Stanković priznao posle derbija da je zadovoljan, jer nije izgubio: Moglo je malo više karaktera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    28. septembar 2021 | 18:55

    Karma je cudo. Tražite odlaganje, hitno.

  • EMKO76

    28. septembar 2021 | 18:41

    Gledam kako se grupi komentari ostavljaju umesto da kazete mislim da zvezda moze izvuci nereseno povrh kadrovskih problema

  • VRS

    28. septembar 2021 | 18:44

    Zar nećete tražiti da vam se otkaže utakmica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA