≫ 

Spektakl na "Parku prinčeva": Leo Mesi dao prvi gol za "Svece" i naneo bolan poraz Mančester Sitiju

Parižani lako do 2:0 protiv velikog rivala u derbiju Lige šampiona

  • 4
Lionel Mesi, Pari Sen Žermen

Foto: Tanjug/AP

Poveo je na vreme Pari Sen Žermen u velikom derbiju Lige šampiona protiv Mančester Sitija, preko Idrize Geja već u osmom minutu, a tačku na ubedljiv trijumf od 2:0 stavio je - a ko drugi - Leo Mesi.

Jedan od najboljih fudbalera ikada matirao je Edersona sjajnim udarcem u 74. minutu na pas Nejmara, a navijači "Svetaca" su toliko bučno proslavili pogodak novog ljubimca da se drevni "Park prinčeva" zatresao od uzbuđenja.

U oči upada i sjajna saradnja Mesija i Nejmara, koji od prvog dana pokazuju jedan drugom priverženost i ko zna, možda na kraju i donesu toliko želejni pehar Lige šampiona u prestonicu Francuske.

 

Pari Sen Žermen je večeras izgledao impresivno, Gvardiolin Siti je teško dolazio do prilika za gol, a najbolje su protraćili Sterling i Bernardo Silva koji su sredinom prvog dela u nekoliko sekundi pogodili dva puta prečku.

Do poluvremena je zapretio još i Ruben Dijas, dok u drugom delu igre gotovo i da nije viđena prava prilika.

Ekipa Maurisija Poketina prepustila je inicijativu gostima i sačekala trenutak da im iz kontre preko sjajnog Mesija zada završni udarac.

"Sveci" su posle drugog kola lideri grupe A sa četiri boda, drugi je Klub Briž, dok je Mančester Siti treći sa tri poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA