≫ 

Aleksandar Mitrović dao "het-trik" za poluvreme: Srpski napadač hara u Čempionšipu!

Mitrović dao gol, od ostalih vesti - nebo je i dalje plavo

  • 11
Aleksandar Mitrović, penal, FK Fulam Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Fulama igraju protiv Svonsija na svom "Krejven Kotidžu", gde vode sa 3:0, a strelac sva tri gola je Aleksandar Mitrović, čime je uspeo da se osamostali na listi strelaca u ovom rangu takmičenja sa 10 golova, pošto je iza sebe ostao Breretona Diaza!

Odlučio je "Mitrogol" da želi eskpresno da se vrati u Premijer ligu i ceo je Fulam stavio na svoja leđa, te iz kola u kolo postiže golove i tako donosi pobede svojoj ekipi.

U ovom kolu, žrtva je ekipa Svonsija, kojoj je uspeo da postigne tri gola samo u prvom poluvremenu!

Prvi pogodak, srpski reprezentativac je postigao u 12. minutu meča, izveden je korner sa desne strane, rasčistili su to fudbaleri Svonsija, ali ipak lopta je vraćena u 16 metara, gde je Mitrović jednim driblingom izbacio defanzivca, te onda rutinski savladao Hamera.

Drugi pogodak je usledio samo 20 minuta kasnije, brza tranzicija fudbalera Fulama, lopta je dospela na levo krilo, Kebano je poslao loptu po zemlji, a Mitrogol je sa 11 metara spretno poslao loptu u dalji ugao i time je svojoj ekipi doneo prednost od 2:0.

Treći pogodak je usledio posle još jedne akcije, nekoliko dodavanja na sredini terena, potom izbacivanje na, ovoga puta, desni bok i sjajan centaršut u sredinu, gde je ponovo Mitrović ostao sam i ponovo je s velikom lakoćom pogodio gol golmana Hamera.

Video: Mitrović objasnio novu proslavu gola: Zove se mafija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA