Još dobrih vesti za Partizan: Flora u Beograd stigla bez čoveka koji je dao 30 golova od početka 2021. godine

Rauno Sapinen je definitivno povređen i propustiće duel sa crno-belima

  • 6
Rauno Sapinen Foto: Youtube / Printscreen

Partizan je dobio neočekivano lepe vesti pred meč drugog kola Lige konferencija protiv Flore. Sve sem pobede crno-belih bilo bi prvoklasno iznenađenje, naročito nakon informacije da najbolji strelac estonskog tima nije doputovao u Beograd.

Naime, Rauno Sapinen koji je postigao 26 golova na 31 utakmici ove sezone na svim frontovima nije uspeo da se oporavi od povrede ramena zadobijene na poslednjoj utakmici u prvenstvu. Od početka godine čak 30 puta je zatresao mrežu. Problem je ispao veći nego što je delovao u startu.

Fudbaler je izostavljen sa reprezentativnog spiska za oktobarske utakmice Estonije, a trener Flore, Jirgen Hen potvrdio je da će udarna igla njegovog tima morati na pauzu.

- Prema prvim informacijama, Sapinen će morati da miruje najmanje tri nedelje, pre nego što se priključi ekipi. Rame je neugodna povreda i teško je proceniti kada će moći ponovo na teren. Ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu – rekao je Hen.

Podsetimo, Partizan sutra na stadionu u Humskoj igra svoj meč protiv Flore, a početak je zakazan za 18.45 časova.

Video: Nema lakih rivala u Evropi: Stanojević pominjao Šerif pred meč Partizana sa Florom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA