Španci tvrde: Ronald Kuman je već bivši, poznato je i koga bi Laporta želeo da vidi na klupi Barselone

Biće zanimljivo u Barseloni u narednom periodu

  • 8
FK Barselona

Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Barselone doživeli su pravi debakl u drugom kolu Lige šampiona, gde su poraženi od Benfike sa ogromnih 3:0. Ovaj poraz je, kako tvrdi AS, bila kap koja je prelila čašu, te da se već sprema otkaz na "Kamp Nou" za trenera Ronalda Kumana, dok se takođe u ekspresnom roku može očekivati i njegov naslednik na klupi, gde postoje tri kandidata - Roberto Martinez, Ćavi Ernandes i Andrea Pirlo.

Španski AS tvrdi da je Đoan Laporta odmah posle utakmice sa Benfikom održao sastanak sa igračima, a da njemu nije prisustvovao Ronald Kuman, što bi značilo samo jedno - došlo je vreme za rastanak ove dve strane.

Ovakav epilog se mogao naslutiti, s obzirom na to da Barselona ne igra na nivou na kom se očekuje od kluba takvog renomea i takvog imena. Španski velikan se nalazi na šestom mestu u La ligi uz tri pobede i tri remija, ali mnogo više brine bleda i neubedljiva igra ovog tima, što je i više nego jasan pokazatelj da nešto nije kako treba.

Kuman je već rekao da ne brine o budućnosti jer to nije u njegovim rukama, te da je "trener uvek krivac" za loše rezultate.

Takođe, španski list AS tvrdi i da postoje tri potencijalna imena koja bi Holanđanina mogla naslediti na klupi, a to su, legenda katalonskog kluba, Ćavi Ernandes, potom Robert Martinez, sadašanji selektor Belgije, te Andrea Pirlo, koji je lično Laportin miljenik, ističe ovaj španski list.

Ipak, iz Španije navode da ne žele da brzaju s ovom odlukom, ali da će veoma brzo doći do postavljanja novog šefa struke u Barseloni.

Video: Autogol Đuranovića donosi vođstvo Vojvodini: Hteo da glavom izbaci loptu, ali je ona otišla u mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA