≫ 

Stanojevića pitali o tome što su mu Grobari skandirali ime: "Ne bih sada o tome..."

Trener crno-belih zadovoljan je zbog nove evropske pobede

  • 11

Trener Partizana Aleksandar Stanojević poručio je posle meča da je srećan zbog nove pobede u Evropi, takođe je poželeo i sve najbolje igraču Flore koji se iznenada srušio na terenu, pa ga je Hitna pomoć direktno odvezla u Urgentni centar.

- Drago mi je da smo nastavili sa dobrim igrama u Evropi i da smo opet pobedili. Čestitam momcima, bio je težak teren za igru zbog kiše. Nadam se i da će ovaj dečko biti dobro, želimo mu sve najbolje - rekao je Stanojević.

Po završetku meča navijači Partizana skandirali su Aleksandru Stanojeviću, koga su novinari pitali za komentar o tome.

- Ne bih sada o tome. Naravno da mi znači, uvek mi znači podrška, i danas su bili uz nas, opet je bilo odlično navijanje, kiša je padala, mi smo imali danas neke slabosti, ali publika je to osetila i dizala nas je - ističe trener Partizana, koji je na kraju priznao i da je Siniša Saničanin dobio pozitivan test na korona virus i da zato nije bio u konkurenciji za tim.

Video: Hitna odvezla igrača Flore iz Humske direktno u Urgentni: Pomagali i lekari Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    30. septembar 2021 | 21:55

    Јбт, сложио фацу, да помислиш да је играо против ПСЖ-а!??

  • Milojica

    30. septembar 2021 | 21:53

    Ipak je ovo treca liga

  • poznamo proljevase

    1. oktobar 2021 | 08:05

    namjesteni navijaci , isti oni sto u rupcagi za uzgoj pecuraka srbuju trensparentima o kosovu , e ti su poslani da nam zamazu oci kako je ovaj kobajagi trener prva violina partizana i da se prikrije da radi za fk proliv..nece vam taj stos proci , dzaba ste krecili poznamo opajdarine proliv navijace po izoblicenim facama od proliva..to su oni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA