≫ 

Huligansko ludilo u Ligi Evrope: Utakmica prekinuta na 10 minuta, tukli se i navijači i fudbaleri

Nemile scene na "Velodromu"

  • 1
FK Marselj, FK Galatasaraj, Liga Evrope, huligani Foto: AP/Tanjug

Utakmica između Olimpika iz Marselja i Galatasaraja na "Velodromu" u četvrtak veče više je ličila na bojno polje i poprište sukoba, nego na duel u okviru Lige Evrope!

Naime, u finišu prvog poluvremena smo videli nemile scene koje su sudiju primorale da prekine utakmicu na 10 minuta zbog tuče navijača koji su se služili svim i svačim kako bi gađali jedni druge prilikom sukoba.

Uzalud su igrači i treneri oba tima pokušavali da mole za smirenje tenzije u tom 37. minutu, jer je sukob stao tek onog trenutka kada se na tribinama pojavila interventna policija.

Utakmica je završena rezultatom 0:0, a na kraju meča smo ponovo videli sukobe navijača i samih igrača na terenu posle jednog oštrog faula i duela Salibe i Dianjea. Pomenuti igrači su se hvatali i za gušu, vrlo brzo su se i ostali saigrači uključili, a navijači Olimpika su tom prilikom flašicama gađali igrače Galatasaraja.

Kada već pominjemo navijače domaćeg tima, dodaćemo da su poslednjih nekoliko dana u centru pažnje zbog sukoba u kojima su učestvovali u domaćem šampionatu. Podsetimo, nedavno su se probili policijski kordon i tukli se s pristalicama Anžea.

U nastavku možete pogledati i fotografije nereda na meču Marselj - Galatasaraj:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kabom

    1. oktobar 2021 | 14:11

    Utakmica je završena kako je i očekivano.Bez golova i preko 20 razbijenih glava i preko 10 vozila hitne pomoći

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA