≫ 

Šerifov junak nagrađen za bravure u Ligi šampiona, dobio prvi poziv za reprezentaciju

Velika vest za golmana najvećeg hita elitnog takmičenja Jorgosa Atanasiadisa

  • 0
Šerif Foto: MN Press

Grčki golman Jorgos Atanasiadis (28) doživljava najlepšu bajku u drresu Šerifa sa kojim deli lekcije velikanima u Ligi šampiona, ali najepša vest ga je dočekala u petak - uvršten je na spisak reprezentacije svoje zemlje za naredni FIFA termin.

To je Atanasiadisu biti prvi poziv pod nacionalnu zastavu u seniorskoj konkurenciji.

Njega je selektor Helena Džon Vant Šip pozvao kao zamenu za povređenog Sokratesa Diudisa za utakmice sa Gruzijom i Švedskom u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor Grka jednostavno nije mogao da ignoriše briljantne partije čuvara mreže Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, potom i u grupi gde tim iz Tiraspolja senzacionalno vodi ispred Reala, Šahtjora i Intera sa dve pobede iz dve utakmice.

Vrhunac sjajnih partija bila je pobeda usred Madrida 2:1, uz MVP predstavu upravo grčkog golmana, koji je i proglašen za igrača utakmice.

Atanasiadis je od starta kvalifikacija za elitni rang briljantan i gotovo nesavladiv - kapitulirao je u samo dve utakmice od ukupno osam.

Video: Brutalna crnka dominira na tribinama u Tiraspolju: Došla da gleda Zvezdu, a drugi gledaju u nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA