≫ 

Još jedna "gorka karamela" za Junajted na Old Trafordu: Everton uzeo bod u Mančesteru, a mogao je i sva tri!

Nova utakmica koju će navijači Đavola hteti što pre da zaborave

  • 0
Everton, Andros Taunzend Foto: Tanjug / AP

Taman kada navijači Junajteda pomisle da je sve potaman, pojavi se neko da ih ponovo probudi i vrati u realnost. Ovoga puta to je bio Everton, koji je uspeo da dođe do velikog boda na mestu gde je u predsezoni poražen sa neverovatnih 4:0. Bio je to motiv više za sjajne fudbalere Rafe Beniteza, koji su svoj plan ostvarili i nastavljaju da "lebde" u samom vrhu Premijer lige - 1:1 (1:0)!

Odmah na početku su navijači Junajteda bili u određenoj strepnji, pošto se Ole Gunar Solskjer odlučio da na klupu smesti svog najboljeg fudbalera - Kristijana Ronalda. Mislio je Norvežanin da odmori svog asa, zbog prevelike potrošnje na minulim utakmicama i isprva se činilo da je napravio dobar potez.

Jer Junajted je imao inicijativu, iako prilično jalovu protiv Evertona i delovao je kao tim koji je bliži pogotku. Već u šestom minutu je Entoni Marsijal gađao malo pored leve stative, a nekih 15 minuta kasnije je i Edinson Kavani bio blizu da Đavole dovede ispred Karamela.

Mančester je do pogotka došao tik pred pauzu, kada je Bruno Fernandeš poslao jednu lepu loptu napred ka Entoniju Marsijalu, koji je bukvalno zakucao loptu pod prečku za veliku radost na "Old Trafordu". Ali Everton nije rekao svoju poselednju reč...

Jer negde polovinom drugog poluvremena slavni klub iz Mančestera dobio je odgovor. Everton se "razgoropadio", krenuo je na sve ili ništa i nagrada je stigla. Strelac je bio neverovatni Andros Taunzend, koji je na leto došao među Karamele, a da nisu platili ni cent!

Umesto da se nadaju da će uzeti sva tri boda pred domaćom publikom, Đavoli su strepeli i za taj jedan koji su imali u rukama. Da nije bilo centimetarskog ofsajda koji je dosudio VAR nakon gola Jerija Mine, Everton bi odneo sva tri boda sa "Old Traforda" i zaseo na prvo mesto na tabeli. Ovako, moraće da se zadovolji deobom te pozicije sa Junajtedom i Liverpulom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ronaldo prvi put u dresu Junajteda posle povratka: Vratio sam se kući, jedva čekam prvu utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA