Haos i incident na utakmici između Srba i Albanaca: Sudija pogođen flašom u glavu, meč prekinut

Akteri kažu da incident nema veze sa fudbalom...

  • 6
Srbija - Albanija Foto: MN Press

Možda niste znali, ali u sedmoj fudbalskoj ligi Nemačke, amaterskom rangu, u istoj grupi nadmeću se klub srpskih iseljenika Tempo iz Frankfurta i klub albanskih iseljenika pod nazivom "Kosovo".

Timovi su prošlog vikenda odigrali prvenstvenu utakmicu, sa tribina su se navodno mogli čuti i nacionalistički povici, a sudiju, koji je inače policajac, pogodila je flaša koja je navodno doletela iz srpskog dela tribina, prenose lokalni mediji.

Ovakav razvoj događaja naišao je na osudu obojice trenera, koji su posle sportskog pozdrava istakli da incident "nema nikakve veze sa fudbalom".

Trener "Tempa" Zoran Marčetić je poručio da ga "boli duša", na šta je njegov kolega iz suparničkog tabora Ruždi Statovci odgovorio:

- I mene mnogo boli duša. Na Balkanu još ima nekih stvari koje ljudi mešaju sa politikom. To nema veze sa politikom. To je fudbal i ništa drugo - dodao je Statovci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet

    2. oktobar 2021 | 23:05

    Novinari mesaju albance i kosovare. Pravi albanci mrze kosovare !!!

  • Republjik

    3. oktobar 2021 | 01:43

    Albanci iz Albanije su civilizacija za arnaute sa kosova. Kosovski albanci su pravi divljaci oni zive jos na drvetu, najnepismeniji I najprimitivnija masa o kulturi I da nepricamo ona ih je mimoisla. Po inostranstvu idu ko Hijene coporativno. Dobacuju zenama ko ludaci se ponasaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA