Najluđa fudbalska priča: Tražili ga da debituje za reprezentaciju, on otišao na pecanje i isključio telefon

Ljuti jesu, ali čini se d amu to neće uzeti za zlo s obzirom na to da su u pitanju prijateljske utakmice

  • 1
Malezija Printskrin: Youtube/OneNews

Ime Mod Šarul Nizam Ros Hasni verovatno mnogima ništa ne znači, ali je činjenica da je potencijalni reprezentativac Malezije zbog jednog neočekivanog poteza dospeo na naslovne strane mnogih svetskih medija!

Naime, Šarul je tokom ove reprezentativne pauze trebalo da zaigra za nacionalni tim na prijateljskim utakmicama protiv Jordana i Uzbekistana, međutim, iz nacionalnog tima nisu mogli da ga nađu zbog toga što je otišao na pecanje. Iz reprezentacije Malezije su potvrdili da nisu mogli da ga nađu 12 sati pred putovanje u Jordan na koje su igrači već otišli.

- Tokom svog menadžerskog staža nikada nisam naišao na igrača koji se nije pojavo da igra za nacionalni tim. A trener njegovog kluba je rekao da je otišao na more na pecanje, te da zbog toga nismo mogli da ga kontaktiramo - rekao je zamenik predsednika tamošnjeg Saveza i menadžer tima Datuk Jusuf Mahadi.

Šarul je bio jedna od trojice igrača koji su naknadno dobili poziv zbog problema sa povredama, a Jusuf nije isključio mogućnost da sam fudbaler nije bio svestan da su njegove usluge potrebne za prijateljske mečeve zbog poziva u poslednjem trenutku.

- Nadamo se da se ovakav incident neće ponoviti u budućnosti - dodao je menadžer reprezentacije Malezije koja 6. oktobra igra protiv Jordana i tri dana kasnije protiv Uzbekistana.

>>> PSŽ je pobedio Mančester Siti, Mesi je proradio, i danas (13.00) ide raspoložen u goste Renu. Kvota na dvojku je 1,60, a na kombinazziju 2&3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA