Novi peh za Čukarički, najboljeg strelca očekuje pauza zbog povrede

Jovanoviću stradalo rebro

  • 1

Jesu fudbaleri Čukaričkog u subotu popodne dobili derbi protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, ali su istovremeno jedno vreme ostali bez najboljeg strelca Đorđa Jovanovića!

Strelac osam golova ove sezone u Superligi povredio se sredinom prvog poluvremena, kada ga je u borbi za jednu loptu udario napadač domaćeg tima Đuro Zec. Epilog svega - polomljeno rebro za Jovanovića!

S obzirom na specifičnost povrede, Jovanovića očekuje određena pauza. Za ovakav vid povrede preporučuje se rehabilitacija od četiri do šest nedelja, što znači da bi Jovanović na teren mogao tek negde sredinom novembra.

Vredi pomenuti i to da Čuka ove sezone ponovo kuburi sa povredama, pošto i kapiten Marko Docić, kao još nekolicina igrača, odsustvuju sa terena (ili su barem odsustvovali).

Video: Čuka došla do gola nakon flipera u kaznenom prostoru, Čolović iznenadio TSC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lun kralj Ponoći

    3. oktobar 2021 | 12:08

    Bravo Sale nacionale bravo legendo Partizana malo odmori Jovanovića i dobro ga spremi za povratak u tvoj Partizan. Meni će biti još draže kada gledam kako ganci plaču jer nemaju memorije kao kokoš dok Lalatović postavljao svoju decu na klupi delio kapom i šakom Zvezdi bodove oni likovali. E pa ganci posle kiše uvek dolazi sunce mi grobari bar to znamo. Jedan je Saša Ilić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA