≫ 

Stanković i Zvezda potpisali otkaz treneru Ludgoreca

Dambrauskas dobio "šut kartu" pred meč sa Levskim

  • 4
Dejan Stanković Foto: crvenazvezdafk

Samo 48 sati nakon što je izgubio do Crvene zvezde u Ligi Evrope, Valdas Dambrauskas dobio je "ispisnicu" na klupi Ludgoreca!

Ovu vest potvrdio je sam klub, i to nekoliko sati pre velikog bugarskog derbija protiv Levskog koji je na programu u nedelju od 19.15 časova.

- Upravni odbor Ludogoreca odlučio je da započne pregovore sa Valdasom Dambrauskasom i Marijusom Skenderisom o raskidu ugovora na mestu glavnog i pomoćnog trenera. Današnji meč protiv Levskog će voditi Stanislav Genčev, dok ćemo ostale detalje objaviti naknadno - stoji u saopštenju kluba.

Ludogorec je psole 10 kola na drugom mestu u šampionatu, sa tri boda i tri meča manje od Boteva. Međutim, u LE imaju samo jedan bod posle dva kola pred meč sa Bragom, dok je Zvezda prva sa šest.

Video: Sad se iskupio za onaj crveni pre 5 godina: Kanga ispalio projektil i pocepao mrežu Ludogoreca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. oktobar 2021 | 12:08

    Ма њихов проблем...него, чуо сам да обијене просторије и Звезде и пртзна...из наших однет пехар првака европе, пехар победника интерконтиненталог купа, а са лавора тостер и џезва за кафу...јел стварно...велики губитак и за нас и за њих

  • pajdo

    3. oktobar 2021 | 11:49

    POTPISIVALI njihovi igraci koji su promasivali zicere...kakav crni stankovic..zabili su ih u ripu bugari..al sreca kao i uvjek na strani malih klubova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA