≫ 

Džaba vam novci, Parižani: Mesi, Nejmar, Embape potučeni u Renu, videli fudbalsku kliniku rivala!

Fantastična partija ekipe sa "Roazon Parka", filigrantske akcije i golovi kao sa igrice za veliku pobedu protiv milijardera - 2:0

  • 1
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Nema više neporaženih u francuskom šampionatu, posrnuo je i najmoćniji tim lige i verovatno budući šampion, glamurozni Pari Sen Žermen koji je u nedelju naišao na minu u Renu - poražen je rezultatom 2:0 (1:0).

Bio je to prvi neuspeh Poketinovog tima u domaćim okvirima posle osam pobeda.

Novac, dakle, nije igrao nikakvu ulogu ni ovog puta. Samo želja i veština. Motivacija. Ni u najjačem sastavu, sa Mesijem, Nejmarom, Embapeom, Di Marijom, Hakimijem i ostalim zvezdama gosti nisu uspeli ni do gola protiv super raspoložene čete sa "Roazon Parka".

Pogledajte samo kako je tekla akcija domaćeg tima koja je prethodila drugom golu, desetak sekundi pošto je lopta krenula sa centra. Tačno sedam pasova su razmenili igrači Rena, kao na igrici, precizno igradili akciju dok su ih gosti nemoćno gledali, na kraju je finiširali centaršutem i pogotkom Flavijena Taita- za 2:0.

Minut pre odlaska na odmor igrači Rena su pokazali da današnja pobeda nikako nije slučajna, iskreirali su još jednu filigrantsku akciju koju su završili na efektan način - preciznim centaršutem i atraktivnim pogotkom za vođstvo i najavu najveće pobede ove sezone.

Asistent kod tog prvog gola Tait je brzo posle velikog odmora nokautirao Parižane koji do kraja, uprkos najpotentnijem napadačkom arsenalu na svetu, nisu upseli da makar jednom izigraju odbranu rivala.

kilijan embape Foto: Tanjug/Ap

Jesu jednom doduše, Embape je pogodio, ali je VAR reagovao i poništio gol te dodatno "ubio" Parižane čije su zvezde danas bile poptuno "odsutne" sa utakmice.

Vredi reći i to da je Lionel Mesi bio blizu postizanja gola, centimetri su odlučivali u 31. minutu kada je iz slobodnog udarca pogodio prečku - treću otkad je stigao u klub.

Može biti da je na ovakav ishod meča i na partiju gostiju uticala činjenica da su umesto avionom put Rena krenuli autobusom, jer im je let otkazan usled nevremena, što su neke zvezde iz Pariza iskoristile da ispoziraju na pumpama i usputnim prodavnicama.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Da li je Nejmar slavio na srpskom posle plasmana u finale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obrad1002

    4. oktobar 2021 | 07:17

    Najverovatno biduci osvajac cempions lige??? Jeste vi normalni! Paris sa tom ekipom nema blage veze ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA