≫ 

Turbo Kostić režirao senzaciju u Bundesu, asistirao, pa "ubio" Bajern hicem u 83. minutu!

Tim iz Frankfurta priredio najveće iznenađenje sezone

  • 0
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

Srpski fudbaler Filip Kostić biće, tu nema nikakve dileme, junak aktuelnog kola Bundeslige jer je praktično sa dva poteza naneo prvi poraz moćnom Bajernu ove sezone - 2:1.

Pobeda Ajntrata dobija na značaju jer je ostvarena u gostima protiv tima koji je dosad šamarao rivale kako je hteo, popravljao gol-razliku iz kola u kolo, ali je onda došao Ajntraht sa novim trenerom Oliverom Glaznerom - i priredio senzaciju.

Zanimljivo je da je upravo Glazner najavio ovakav ishod dan pre utakmice, najavio je i Kostića kao potencijalnog heroja - a njegove reči su se obistinile.

- Idemo u Minhen da pobedimo, potpuno sam uveren u to - iznenadio je sve Glazner izjavom uoči utakmice.

Kostić je u 32. minutu iz kornera savršeno pogodio Hinteregera koji je anulirao gol Gorecke, da bi u nastavku, pošto su gosti izdržali nalete Bavaraca, opet Kostić pokazao kakav dinamit ima u kopačkama. Uzeo je loptu negde na ćošku kaznenog prostora, "ispalio" projektil koji je završio u daljem uglu Nojerovog gola.

Ni golman tog kalibra nije mogao ništa da uradi, ispružio se iskusni čuvar mreže da uhvati ovaj šut, no Kostić je bio toliko precizan da je lopta završila tamo gde je jedino i mogla da prođe.

Kakav potez i kakav pečat na sjajnu utakmicu našeg reprezentativca.

Bila je ovo Ajntrahtu, rekosmo, tek prva pobeda ove sezone istina imaju i samo jedna poraz - i čak pet nerešenih rezultatata.

Ekipa iz Frankfurta je slavila i u Evropi nedavno, upisala trijumf i protiv Atverpena i jasno je da polako, ali sigurno ulazi u ritam u momentu kada se sezona zahuktava.

Video: Jovanoviću polomljeno rebro posle sudara sa Zecom: Čukarički ostao bez najboljeg strelca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA