≫ 

Vlahović video "zver" Osimena, Srbinu asistencija, Napoliju sedma pobeda za nastavak perfektnog niza

Spaletijeva "skvadra" se ne zaustavlja

  • 2
viktor osimen Foto: Tanjug/ap

Nezaustavljivo deluju fudbaleri Napolija ove sezone, i dalje imaju savršen bilans - posle sedam utakmica u Seriji A!

Novi trijumf za Spaletijev tim stigao je u Firenci, i to posle preokreta rezultatom 2:1, u režiji moćnog Osimena, Lozana i "meč vinera" Amira Rahmanija, strelca pobedosnog pogotka u 50. minutu.

Srpski napadač Dušan Vlahović odigrao je još jedan zapažen meč za Violu, nije doduše upisao gol, ali jeste asistenciju za Lukasa Martineza Kvatra, momka koji je 11 minuta kasnije na svojoj koži osetio svu moć Napolijeve napadačke mašine Osimena.

Robustni Nigerijac je iskoristio fizičku nadmoć u duelu sa Kvatrom u toj situaciji, jurnuo je ka golu Fiorentine po levom krilu, a onda ga je Argentinac zaustavio na jedini mogući način - prekršajem koji se dogodio u kaznenom prostoru.

Penal je izveo Lorenco Insinje, Dragovski je sjajno intervenisao i odbranio pokušaj kapitena gostiju, međutim nije imao sreće golman "Ljubičastih" do kraja, jer je Lozano bio najbrži i pogodio mrežu.

Nastavak je doneo i kompletan rezultatski preokret.

U 50. minutu Napolitanci su, kako se ispostavilo, obezbedili tri boda u Toskani. Reprezentativac selekcije takozvanog Kosova Rahmani iskoristio je loše postavljanje igrača Fiorentine kod "prekida", ubacio se iza leđa odbrane i glavom matirao Dragovskog.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RPD

    3. oktobar 2021 | 20:50

    Ocajan je u poslednje vreme,ne znam sta mu se desava,da imao je asistenciju,ali je bio nevidljiv celu utakmicu...cak mu je i publika zvizdala drugo poluvreme.Nemoj molim te kao Jovic da zavrsis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA