≫ 

Šok u Moskvi: Marko Nikolić napušta Lokomotivu i seli se u Seriju A?

Dosta toga im je doneo, ali vreme je za kraj saradnje...

  • 11
Marko Nikolic, Lokomotiva Moskva Printskrin: Youtube / Russian Premier Liga

Doskorašnji trener Lokomotive iz Moskve, Marko Nikolić napustiće rusku ekipu i odmetnuće se put Italije, gde bi trebalo da preuzme ekipu Specije, koja se takmiči u Seriji A, prenosi ruski "MečTV".

Marko Nikolić je pomalo iznenađujuće stigao u Lokomotivu u junu 2020. godine,  čim je sleteo u Moskvu, odmah je dočekan na "nož" i mnogi nisu smatrali da će se dugo i zadržati u ruskoj prestonici.

Kada se sve primirilo na relaciji trener - navijači, došlo je do novih "mini-sukoba" kada je u klub stigao Nemac Ralf Ragnik, pošto on i srpski stručnjak nisu u najboljim odnosima.

U svakom slučaju, Nikolić može da "zadovoljno" trlja ruke, pošto će mu u slučaju otkaza pripasti nešto više od tri miliona evra.

FK Salcburg Salzburg - FC Lokomotiva Moskva Lokomotiv Moscow Foto: Tanjug/AP

Marko Nikolić je uspeo da osvoji i kup Rusije sa ovom ekipom, a sa moskovskim klubom je igrao i u Ligi šampiona, gde je pružio nekoliko sjajnih partija kada je zadivio šire evropske mase i pokazao da ima potencijal da jednog dana "izraste" u vrhunskog trenera.

Kako navode Rusi, Nikolić se već sprema za put u Italiju, gde će preuzeti ekipu Specije, dok je već na leto bilo govora i o mogućem preuzimanju Parme... Ostaje da vidimo kakvu će odluku doneti srpski trener.

Video: Marko Nikolić o Stanojeviću i Lalatoviću pred derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dodji

    4. oktobar 2021 | 12:36

    U Partizan da zvezdi uzmes namestenu titulu !!!

  • VERITAS

    4. oktobar 2021 | 12:49

    Ajde Nikolicu jednog dana i JUVE ! Dokazi da mozes !

  • Borivoje

    4. oktobar 2021 | 13:25

    Ruski fudbal je takav: uvek je kriv trener. Nikolić je fenomenalno radio i imao dobre rezultate. Ovo je stvarno neshvatljivo. Bolje da beži odavde. Dobija 3 mil Evra za raskid. Što se kaže:"da se ne ljubimo".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA