≫ 

Milan želi bisera Zvezde, Terzić otkrio za koliko novca će ga prodati: "Svima smo dali isti odgovor"

Generalni direktor crveno-belih za Telegraf priznaje da postoji interesovanje velikih klubova za Marka Lazetića

  • 21
Marko Lazetić Foto: MN Press

Zvezdino dete koje je ove sezone dobilo priliku na velikoj smotri, Marko Lazetić, jedno je od onih koje je Dejan Stanković pogurao ove sezone.

Dobio je priliku na večitom derbiju i borbenošću i hrabrošću je oduševio navijače.

Posebno je oduševio fenomenalnim potezom na meču omladinske Lige šampiona, gde je driblinzima "izlomio kičmu" dvojice rivala, a potom i zakucao loptu u mrežu.

Lazetić je partijama za omladince, ali i u seniorskom timu, skrenuo pažnju i mnogih evropskih skauta. Našao se i u beležnici velikog Milana, koji je bacio oko na njega i već se raspituje, što je potvrđeno i Telegrafu.

Na poziv našeg portala o interesovanju Milana za Lazetića, generalni direktor Zvezdan Terzić priznao je da postoji interesovanje velikih klubova, ali da on nije na prodaju i da je taj odgovor svima dat. Takođe, ističe da od njegove prodaje očekuje rekordan novac.

- Znamo da veliki klubovi prate Marka Lazetića i mnogi su nas već kontaktirali. Svima smo rekli isto - Marko Lazetić nije na prodaju. On tek treba da se formira kao igrač u seniorskom fudbalu i da ode iz Crvene zvezde uz rekordan transfer. Od Marka Lazetića očekujemo mnogo više u svakom smislu, i sportskom i finansijskom - rekao je Zvezdan Terzić za Telegraf.

Podsetimo, rekordan transfer u modernoj istoriji Zvezde iznosio je 12 miliona evra, kada je Zvezda prodala Nemanju Radonjića Olimpiku iz Marselja.

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, izlomio kičmu cele odbrane i dao gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    4. oktobar 2021 | 13:27

    Sad je 12 miliona,iduce godine nece igrati i 2023 ga prodaju za 1,2 miliona. Vec vidjeno.

  • Filip

    4. oktobar 2021 | 14:07

    Prodace ga za 2 miliona i 20 % od narednog transvera, mozda i neki evro na privatne racune terze i mrkele

  • Zoki

    4. oktobar 2021 | 17:02

    Videcete, mali je vec prodat. Zvanicno ce biti 5mil €, ostatak kao i do sada gazdi u dzep. Dug od preko 100 mil € nije nastao tek tako i preko noci. Pocele su da izlaze na videlo mnoge malverzacije gospodina Dr.Terzica. Bice zanimljivo narednih dana, ne postoji taj ko je izasao kao pobednik u sukobu sa Delijama. Isto vazi i za one koji brane ovakve kao Dr. Nema nazad, nema predaje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA