Natho: Od Partizana se očekuje da svaki meč postigne četiri ili pet golova, ali to je nemoguće

Natho ističe da je ritam u kom igraju utakmice ostavio trag na njima

  • 3
Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

Partizan je izašao kao pobednik protiv Napretka i doneo kući nova tri boda koja su neophodna za čuvanje prve pozicije na tabeli. Nakon meča svoje utiske sumirao je Bibars Natho, vezni fudbaler crno-belih.

- Od nas se sada očekuje da na svakoj utakmici postignemo četiri ili pet golova, a to je nemoguće. Ova utakmica u gostima je bila prilično teška, naročito nakon crvenog kartona. Borbenošću smo dobili utakmicu 1:0, moglo je da bude i lakše da smo odigrali pametnije nakon njihovog crvenog kartona, ali to je fudbal! Iz ove utakmice izlazimo sa više samopouzdanja i snage i nastavljamo dalje - rekao je Natho za klupski sajt.

Šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević je kod sastava tima vodio računa o tome da na teren izvede odmorne igrače, a Natho ističe da je ritam u kom igraju utakmice ostavio trag na njima.

- Imamo 25 igrača u rotaciji, a već dva meseca igramo utakmice na svaka 3-4 dana. Veliki pritisak je na nama igračima, svi smo umorni. Trener se trudi da iz svakog izvuče maksimum, uvek ubacuje sveže igrače i svako dobija šansu, zadovoljan sam time. Moramo da nastavimo tako do kraja ako želimo da se borimo za titulu. Moramo da dajemo 100% sebe u svakoj utakmici - kazao je Natho.

Pred nama je dvonedeljna reprezentativna pauza u prvenstvu, tokom koje će igrači otputovati kako bi se pridružili svojim nacionalnim timovima, tako da neće imati mnogo vremena za odmor i oporavak.

- Tokom pauze igram za reprezentaciju, ako budem imao šansu da se odmorim, iskoristiću je, ali ja sam profesionalac, ovo je moj posao. Skoro 12 godina igram u ovom ritmu sa dve utakmice nedeljno, imam dovoljno iskustva sa tim tako da sam našao način da se odmaram. To je moj posao, moram da dam 100% sebe u svakoj utakmici - ističe Natho.

Video: Još jedan crveni karton u Kruševcu, Partizan će sa desetoricom do kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. oktobar 2021 | 13:22

    Е баш није..од пртзн се очекује да победи уз два пенала и искључење играча, по могућству у првих 10 мин...и иде вам тако добро..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA