Benitez udario na Rodrigeza: "Bio je lenj! Voli komforan život i novac, a neće da se takmiči i napreduje"

Zbog toga će nekada velika zvezda Reala naredne mesece svog života provesti na Bliskom istoku

  • 1
FK Totenhem - FK Everton Foto: Tanjug/AP

Everton igra odlično u dosadašnjem delu sezone u Premijer ligi. Klub iz Mersisajda trenutno deli treću poziciju na tabeli sa 14 osvojenih bodova, koliko imaju ekipe Mančester sitija, Mančester junajteda i Brajtona.

Karamele su u dosadašnjem delu sezone pretrpele ogromne kadrovske promene i probleme. Pre svega, čitav period između prve i druge reprezentativne pauze odigrali su bez Dominika Kalvert-Luina i Rišarlisona, koji su povređeni i koji će se vratiti verovatno za dve ili tri nedelje.

Velika je fama podignuta oko Džejmsa Rodrigeza, koji je potpuno iznenađujuće napustio Everton na kraju prelaznog roka i kao slobodan igrač otišao u Katar. Delovalo je da će Kolumbijac biti jedan od ključnih šrafova Benitezove "mašinerije", ali se španski trener razočarao u njega.

Toliko da je odlučio čak javno da ga kritikuje. Podsetimo, nekada velika zvezda Reala je otišla u Al Rajan i bio je jako ljut zbog toga što ga je Anćeloti ostavio u Liverpulu.

- Džejms više voli komforan život i novac u odnosu na takmičenje i napredak u fudbalu. Nije se trudio na treninzima, bio je lenj, a očekivao je da bude u prvih 11. To bi bilo nepošteno prema ostalim igračima, koji su davali maksimum na treninzima - rekao je španski trener.

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, izlomio kičmu cele odbrane i dao gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA