Mijatović besan zbog stanja u Realu: "Nedopustivo! Odbrana je neorganizovana i ranjiva, ono je bilo haotično"

Madriđani su poraženi od Espanjola za vikend u Primeri

  • 5
Predrag Peđa Mijatović, Restoran Marinada, Intervju Foto: Nikola Tomić

Iako pogled na tabeli to možda ne pokazuje, situacija u Real Madridu je daleko od idealne. Mnogo toga ne štima kod Kraljevića, što je pokazao i šokantan poraz od Šerifa u Ligi šampiona, a potom i neuspeh u susretu sa Espanjolom u La Ligi.

Zbog ne baš prijatne situacije u španskom velikanu počele su da se javljaju i neke legende kluba, pa je tako nekadašnji sportski direktor Madriđana, Predrag Mijatović bez dlake na jeziku upozorio na sve probleme sa kojima se suočava ekipa Karla Anćelotija.

- Ono što se dogodilo protiv Espanjola je nedopustivo. Bio je potpuni haos, mogli su nam dati pet golova - rekao je nekadašnji napadač i istakao brojne mane poslednje linije madridskog kluba.

Posavetovao je i aktuelnog trenera Reala šta bi mogao da promeni kako bi preokrenuo situaciju u madridskom klubu, koja je daleko od idealne.

- Anćeloti mora pod hitno da ispravi stvari za koje ne može pronaći ključ. Neorganizovanost, krhost i ranjivost su tri epiteta koja najbolje opisuju odbranu Reala. U komplikovanoj su situaciji - izjavio je Mijatović.

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jak faktor

    4. oktobar 2021 | 19:21

    ako je besan sto ga nisu pelcovali

  • Zeljko ex JSO

    4. oktobar 2021 | 20:08

    Ej moj Peđa,koga u Realu zanima šta ti pričaš?’Vecih legendi i igrača oni su imali pa ih bas zabole šta priča jedan Mijatovic.

  • Legenda

    5. oktobar 2021 | 13:36

    Koja ima spomenik ispred stadiona Reala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA